ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δολοφονία 41χρονης εγκύου – Πρώην σύζυγος δράστη: «Όλες τις συντρόφους του τις χτυπούσε – Του είχα κάνει ασφαλιστικά μέτρα»

«Με το που είδα στα κανάλια την υπόθεση με την 41χρονη ήξερα ότι αυτός την "έφαγε"»

Δολοφονία 41χρονης εγκύου – Πρώην σύζυγος δράστη: «Όλες τις συντρόφους του τις χτυπούσε – Του είχα κάνει ασφαλιστικά μέτρα»

Η πρώην σύζυγος του συντρόφου και δράστη της δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως «όλες τις συντρόφους του τις χτυπούσε. Εμένα με είχε χτυπήσει στο μάτι, του είχα κάνει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα».

Συγκεκριμένα έκανε λόγο για χρόνια κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην ίδια, και για ξυλοδαρμούς ακόμη και μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών που είχαν αποκτήσει στα επτά χρόνια που ήταν μαζί. Μάλιστα, όπως ανέφερε, τον είχε καταγγείλει και είχε υποβάλλει και μήνυση εναντίον του.

«Θα σε σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου», απειλούσε ο 39χρονος τη πρώην σύζυγό του

Η πρώην σύζυγος του 39χρονου τόνισε χαρακτηριστικά σε ερώτηση για τον αν ήταν βίαιος ο φερόμενος δολοφόνος της 41χρονης: «Επτά χρόνια ήμασταν μαζί. Είχε δείξει σημάδια, καθώς τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό.

Βασικά όλες τις συντρόφους του τις χτυπούσε. Εμένα με είχε χτυπήσει στο μάτι, του είχα κάνει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα. Εγώ προσπαθούσα χρόνια να τον βγάλω από την ζωή μου αλλά αυτός απειλούσε, “θα σε σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου” μου έλεγε.

Γενικά τσακωνόταν συχνά με εμένα και με τα παιδιά. Εγώ δούλευα, αυτός ζήλευε που δούλευα. Ούτε σε συνάδελφο δεν μπορούσα να μιλήσω από την ζήλια του».

Σε ερώτηση για το αν πίστευε ότι θα έφτανε σε σημείο να σκοτώσει, η πρώην σύζυγός του επισήμανε: «Ναι, ήξερα ότι θα κάνει κακό. Και τα παιδιά ήξεραν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Εχουμε δύο παιδιά με τον 39χρονο, ο μεγάλος είναι 12 ετών και η μικρή στα 9. Με χτυπούσε και μπροστά στα παιδιά».

«Με το που είδα στα κανάλια την υπόθεση με την 41χρονη ήξερα ότι αυτός την “έφαγε”»

Για το πως πήρανε διαζύγιο και τις επόμενες σχέσεις του φερόμενου δράστη η γυναίκα τόνισε: «Με τον 39χρονο χώρισα στις 27 Δεκεμβρίου του 2018, και εκείνος παντρεύτηκε τον Οκτώβριο, οπότε ήταν δίγαμος. Εγώ δεν το γνώριζα ότι ήταν δίγαμος, μετά το έμαθα. Πάντως και με τις επόμενες σχέσεις του έτσι ήταν. Αυτός έψαχνε θύματα για να “φάει” λεφτά. Να πιάσει την “καλή”. Τις έκλεβε, όπως έκανε και σε μένα, που έπαιρνε λεφτά από το σπίτι, ακόμη και το σταυρουδάκι του μικρού μου».

Για το πως ήταν ο 39χρονος με το φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον η πρώην σύζυγός του ανέφερε: «Έμαθα ότι είχε ξυλοκοπήσει την αδελφή του, αλλά γενικά δεν γνώριζα πώς συμπεριφερόταν στους φίλους του ή σε άλλα μέλη της οικογενείας του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνέχεια ερωτήθηκε σχετικά με την εξαφάνιση -αρχικά- της 41χρονης: «Με το που είδα στα κανάλια την υπόθεση με την 41χρονη ήξερα ότι αυτός την “έφαγε”… δεν υπολογίζει τίποτα. Με την Γεωργία ήταν μαζί δύο χρόνια. Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της 41χρονης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.