ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Ο 39χρονος κατηγορείται και για τον βιασμό της αδερφής του

Οι δύο δράστες είχαν σχεδιάσει να σκηνοθετήσουν «ψεύτικη ληστεία» σε βάρος της 41χρονης

Δολοφονία 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Ο 39χρονος κατηγορείται και για τον βιασμό της αδερφής του

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα Τετάρτη (10/1) ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας και ο φίλος του που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή μια αδιανόητη εξέλιξη έρχεται στο προσκήνιο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες o 39xρονος σύντροφος του θύματος που κατηγορείται μαζί με το φίλο του για τη δολοφονία της 41χρονης στο παρελθόν βίασε την αδερφή του.

Πριν από λίγο του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και γενετήσιες πράξεις ενώ η δικογραφία είναι στα χέρια του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες είχαν σχεδιάσει να σκηνοθετήσουν «ψεύτικη ληστεία» σε βάρος της 41χρονης, ώστε να την ακινητοποιήσουν και στη συνέχεια να μεταβούν στο πατρικό της σπίτι, απ’ όπου θα αφαιρούσαν οικονομίες ύψους 7 με 8 χιλιάδων ευρώ από τους γονείς της.

Θεσσαλονίκη – Δολοφονία εγκύου: Σφαγμένη με μαχαίρι

Το σχέδιο φέρεται να είχε εξυφάνει ο 39χρονος σύντροφος της δολοφονηθείσας προκειμένου να πείσει τον 34χρονο φίλο του να διαπράξουν το έγκλημα.

Την εκδοχή αυτή επικαλέστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος, προσερχόμενος αυθορμήτως, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, όπου ομολόγησε στους αστυνομικούς την εμπλοκή του στην υπόθεση, όχι όμως τη δολοφονία της γυναίκας, υποδεικνύοντας παράλληλα το σημείο απόρριψης της σορού της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο ίδιος δέχθηκε να σκηνοθετήσει τη ληστεία, καθώς θα έπαιρνε ένα μερίδιο από τα χρήματα τα οποία είχε ανάγκη λόγω της οικονομικής του δυσχέρειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.