ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: 45χρονος Αλβανός ο άνδρας που δολοφόνησε 50χρονο μέρα-μεσημέρι – Ταυτοποιήθηκε από τις αρχές

Σεσημασμένος με ποινικό παρελθόν o Αλβανός αλλά δεν τον είχαν απελάσει

Θεσσαλονίκη: 45χρονος Αλβανός ο άνδρας που δολοφόνησε 50χρονο μέρα-μεσημέρι – Ταυτοποιήθηκε από τις αρχές

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε το μεσημέρι της Πέμπτης, έναν 50χρονο Αλβανό σε βενζινάδικο στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης φέρεται πως είναι ένας άνδρας 45 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία, όπως και το θύμα και ενώ διέφυγε από το σημείο του εγκλήματος με το μαύρο Peugeot που φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο μπορεί πλέον να κινείται και με μπλε Ford Fiesta, ασημί Huyndai Getz αλλά και με λευκό επαγγελματικό φορτηγάκι μάρκας Citroen.

Επίσης, υπάρχει αυξημένη εγρήγορση στην ΕΛ.ΑΣ. για το ενδεχόμενο ο 45χρονος να είναι οπλισμένος. Μάλιστα έχει δοθεί εντολή να κλείσουν τα σύνορα προκειμένου ο δράστης να μη διαφύγει εκτός Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες του 45χρονου, τις οποίες εξασφάλισε το GrTimes.gr, ο άνδρας φέρεται να είναι γνωστός στις Αρχές καθώς τις είχε απασχολήσει και στο παρελθόν.

Όπως έχει γίνει γνωστό προτού ο 50χρονος πέσει νεκρός από τα πυρά του 45χρονου είχε καβγαδίσει με τον δράστη, τον οποίο γνώριζε σε καφενείο κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Τσακώθηκαν, και στη συνέχεια αποχώρησαν από το καφενείο με τα αυτοκίνητά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.