ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Δολοφονία 50χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα: «Το κορίτσι φώναζε “φονιά, φονιά – Σκότωσε τον πατέρα μου”»

«Έναν πυροβολισμό άκουσα εγώ, τώρα άλλοι λένε πως έπεσαν τέσσερις»

Δολοφονία 50χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα: «Το κορίτσι φώναζε “φονιά, φονιά – Σκότωσε τον πατέρα μου”»

Σοκ προκαλεί η περιγραφή ενός γείτονα της οικογένειας του 50χρονου αλλοδαπού που τα ξημερώματα της Κυριακής δολοφονήθηκε από έναν 74χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα, καθώς άκουσε τις φωνές και τα ουρλιαχτά της κόρης του ζευγαριού που είδε μπροστά στα μάτια της την άγρια δολοφονία.

Συγκεκριμένα, κάτοικος της περιοχής περιγράφει τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν του άγριου φονικού.

Τραγική φιγούρα η ανήλικη κόρη του θύματος η οποία βγήκε από την πολυκατοικία και σε κατάσταση σοκ καλούσε σε βοήθεια φωνάζοντας «φονιά φονιά, σκότωσε τον πατέρα μου».

«Άκουσα τις φωνές της κοπέλας που πιθανόν ήταν η κόρη του θύματος. Το κορίτσι φώναζε ‘φονιά, φονιά. Βοήθεια. Σκότωσε τον πατέρα μου. Βοήθεια’. Και καλούσε από τους γείτονες βοήθεια.

Βέβαια, εκείνη την ώρα οι περισσότεροι γείτονες κοιμόνταν. Άκουσα κάτι σαν ήχο, σαν μπαμ και μετά άκουσα τα κλάματα. Έναν πυροβολισμό άκουσα εγώ, τώρα άλλοι λένε πως έπεσαν τέσσερις. Είδα το δράστη την ώρα που τον συλλάμβαναν και έμπαινε στο περιπολικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν βγήκε αμέσως. Κανείς δεν βγήκε αμέσως, μόνο οι γυναίκες που έκλαιγαν και το παιδί. Δεν είχαμε καταλάβει στην αρχή τι έγινε και ακόμη και η Αστυνομία ρωτούσε για πολλή ώρα να μάθει ακριβώς τι έγινε», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.