ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δολοφονία 52χρονου στη Θεσσαλονίκη από τους δύο αλλοδαπούς: «Τον σκότωσαν επειδή τάιζε αδέσποτα» λέει ο γιος του

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο δράστες ηλικίας 40 και 42 ετών είναι αδέρφια

Δολοφονία 52χρονου στη Θεσσαλονίκη από τους δύο αλλοδαπούς: «Τον σκότωσαν επειδή τάιζε αδέσποτα» λέει ο γιος του

Σοκαρισμένη είναι η Νεάπολη Θεσσαλονίκης από την δολοφονία του 52χρονου το πρωί του Σαββάτου (13.05.2023)  από δύο αλλοδαπούς απο την Αμρενία. 

Το θύμα διατηρούσε γραφείο τελετών και φρόντιζε τα αδέσποτα της γειτονιάς. Αυτό στάθηκε η αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό του που οδήγησε και στο θάνατό του, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γιος του θύματος.

Όπως λέει, βγήκε από το κατάστημα να ταΐσει 2 γατάκια αδέσποτα, κάτι που οι δράστες δεν ήθελαν γιατί δε θέλουν να μαζεύονται αδέσποτα. Όταν τον είδαν λοιπόν, τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου.

«Προσπαθούμε και εμείς να δούμε κι εμείς τι έγινε ακριβώς. Κι όμως πρωί πρωί σκότωσαν τον πατέρα μου στο ξύλο. Δράστες είναι δύο Αρμένιοι και μένουν κοντά στη γειτονιά. Υπάρχει μπέσα σε αυτούς τους ανθρώπους; Βγήκε έξω από κατάστημα για να ταΐσει τα ζώα της γειτονιάς και τον σκότωσαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες, ηλικίας 40 και 42 ετών, είναι αδέρφια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.