ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Δολοφονία 64χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ο 29χρονος τον στραγγάλισε με κορδόνι -Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στραγγαλισμό ο θάνατος του 64χρονου

Δολοφονία 64χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ο 29χρονος τον στραγγάλισε με κορδόνι -Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Βασανιστικό θάνατο φαίνεται πως βρήκε από τα χέρια του 29χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη ο 64χρονος άνδρας μέσα στο διαμέρισμά του, στην περιοχή της Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο άνδρας δολοφονήθηκε χθες τα ξημερώματα, περίπου στις 4 με 5 το πρωί, μετά από βαρύτατο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον καθ’ ομολογίαν δράστη, ο οποίος μάλιστα στραγγάλισε το θύμα με κορδόνι μέχρι θανάτου

Ο άτυχος άνδρας έφερε στο σώμα του κακώσεις και ιδιαίτερα τραύματα στα χέρια και στα πόδια, τα οποία μπορούν να αποδοθούν σε πιθανή ήπια πάλη.

Το θύμα στη Μενεμένη δεν φαίνεται να έχει δεχθεί μαχαιριές στο σώμα

Επιπλέον, από τη νεκροψία-νεκροτομή το θύμα δεν φέρεται να είχε προβεί σε σεξουαλικές ενέργειες, ωστόσο το ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί πλήρως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα βρέθηκε νεκρό σε λίμνη αίματος, ως συνέπεια του βαρύτατου ξυλοδαρμού του.
Αν και βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος μαχαίρια, όπως προέκυψε από τη νεκροψία-νεκροτομή, ο 64χρονος δεν φαίνεται να δέχθηκε μαχαιριές στο σώμα του, σε αντίθεση με τις αρχικές πληροφορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.