ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία Αναστάζια στην Κω: Το κινητό «καίει» τον 32χρονο – «Έκανα κάτι φρικτό και πρέπει να φύγω από την Ελλάδα»

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Δολοφονία Αναστάζια στην Κω: Το κινητό «καίει» τον 32χρονο – «Έκανα κάτι φρικτό και πρέπει να φύγω από την Ελλάδα»

Οι κινήσεις του 32χρονου από το Μπαγκλαντές ήταν αυτές που οδήγησαν την αστυνομία να τον θεωρήσουν ως τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της Αναστάζια.

Ο 32χρονος άνδρας από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη είχε πέσει σε αντιφάσεις που προβλημάτισαν, αλλά επέμενε πως δεν είχε σχέση με το έγκλημα.

Όμως μία σειρά από βίντεο και μαρτυρίες όμως ήρθαν να ξεδιαλύνουν το θολό τοπίο. Το τελευταίο καθοριστικό στοιχείο προήλθε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας. Πρόκειται για ένα μήνυμα που έστειλε ο 32χρονος σε ομοεθνείς του στην Ιταλία, μέσα από το οποίο φέρεται να ομολογούσε την πράξη του.

«Έκανα κάτι φρικτό και πρέπει να φύγω από την Ελλάδα» έγραφε, μεταξύ άλλων, ο 32χρονος σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA. Τα μηνύματα και οι επικοινωνίες είχαν γίνει μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (18/6) έως και τις 04:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (19/6).

To πρωί της Τρίτης, 13 Ιουνίου, έχει καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας να πηγαίνει σε κατάστημα ανταλλακτήριο και να κάνει ανάληψη χρημάτων. Εκεί ρώτησε αν μπορούσε να βγάλει εισιτήριο, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Αργότερα, όμως, πήγε σε ταξιδιωτικό γραφείο όπου έβγαλε εισιτήριο για Ιταλία. Για αυτή την κίνηση δεν ενημέρωσε κανέναν. Ούτε καν τον Πακιστανό συγκάτοικό του.

Στους αστυνομικούς έλεγε πως δέχτηκε πρόταση για δουλειά και την αποδέχτηκε επειδή το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος. Οι αξιωματικοί κράτησαν την απάντησή του και περίμεναν την ανάλυση από το κινητό του τηλέφωνο.

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες του συντρόφου της Αναστάζια

Ο σύντροφος της Αναστάζια αλλά και η οικογένειά της, το βράδυ που εξαφανίστηκε βίωσαν δραματικές ώρες αγωνίας. Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, η 27χρονη δολοφονήθηκε άγρια μετά τις 11:00 το βράδυ της 12ης Ιουνίου. Την ίδια ώρα ο σύντροφός της σχολούσε από τη δουλειά του και πήγαινε στο μπαρ, όπου είχαν δώσει ραντεβού για να συναντηθούν. Η Αναστάζια, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ, με τον σύντροφό της από την Πολωνία να ξεκινάει να την ψάχνει εναγωνιωδώς χωρίς αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γονείς της 27χρονης, όπως αναφέρει ο ALPHA, αποκάλυψαν ότι ο σύντροφος της 27χρονης επικοινώνησε μαζί τους στις 11:30 το βράδυ θέλοντας να μάθει εάν γνώριζαν οι ίδιοι για το πού βρισκόταν η κόρη τους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.