ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Δολοφονία Γ.Καραϊβάζ: Κατέθεσαν στον ανακριτή ο Γ.Καλλιακμάνης και ο Γ.Τσούκαλης

Στόχος των αστυνομικών είναι να φτάσουν στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του δημοσιογράφου

Δολοφονία Γ.Καραϊβάζ: Κατέθεσαν στον ανακριτή ο Γ.Καλλιακμάνης και ο Γ.Τσούκαλης

Ενώπιον του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ βρέθηκαν τη Δευτέρα ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, και ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

Οι δύο άντρες κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες, μετά και όσα έχουν αναφέρει τις τελευταίες μέρες δημόσια σχετικά με τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

«Ο Γιώργος δεν γυρίζει πίσω αλλά το ζητούμενο είναι να εντοπιστούν οι δολοφόνοι», ανέφερε ο κ. Τσούκαλης, τονίζοντας ότι «έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την ΕΛ.ΑΣ. Ευελπιστώ ότι θα φτάσουμε και στους ηθικούς αυτουργούς σύντομα για να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο κ. Καλλιακμάνης τόνισε ότι το ζητούμενο τώρα είναι να εντοπιστούν ο ηθικός αυτουργός. Σύμφωνα με τον αστυνομικό, στόχος του ανακριτή είναι να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους. «Κάποιοι θεωρούσαν ότι δεν θα φτάσει η ΕΛ.ΑΣ. να εξιχνιάσει την υπόθεση. Τα γεγονότα όμως τους διέψευσαν. Υπάρχει δυσκολία να εξιχνιαστεί το οργανωμένο έγκλημα αλλά οι έρευνες είναι σε πολύ καλό στάδιο», τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.