ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δολοφονία ηλικιωμένης στην Ρόδο: «Δεν με άφηνε να κοιμηθώ με ταλαιπωρούσε» λέει η οικιακή βοηθός

Την υπόθεση χειρίζεται το ΑΤ Αρχαγγέλου

Δολοφονία ηλικιωμένης στην Ρόδο: «Δεν με άφηνε να κοιμηθώ με ταλαιπωρούσε» λέει η οικιακή βοηθός

Ένα σοκαριστικό έγκλημα έχει ταράξει την τοπική κοινωνία της Ρόδου, με την δολοφονία μιας κατάκοιτης ηλικιωμένης από την οικιακή της βοηθό.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, το έγκλημα σημειώθηκε στις 8:10 το πρωί της Δευτέρας (21/11) στην περιοχή Καλυθιές, όταν η 45χρονη Φ.Φ. τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, λέγοντάς: «Ελάτε γιατί την έπνιξα».

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν νεκρή την κατάκοιτη γυναίκα και την 45χρονη να τους περιμένει στην είσοδο του σπιτιού, προχωρώντας στη σύλληψή της.

Την έπνιξε με το μαξιλάρι: «Δεν με άφηνε να κοιμηθώ και με ταλαιπωρούσε»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr, όταν η δράστις ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για ποιο λόγο διέπραξε αυτό το ειδεχθές έγκλημα, εκείνη απάντησε: «Δεν με άφηνε να κοιμηθώ και με ταλαιπωρούσε».

Μάλιστα, τους αποκάλυψε η ίδια τον τρόπο που την δολοφόνησε, πνίγοντάς της με ένα μαξιλάρι, και τους ζήτησε να τη συλλάβουν.

Η οικιακή βοηθός, που κατάγεται από το χωριό Αρχάγγελος, πρόσεχε την ηλικιωμένη τον τελευταίο μήνα, καθώς επίσης πρόσεχε κι άλλα άτομα στο χωριό Καλυθιές τους προηγούμενους μήνες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη 75χρονη, με τα αρχικά Φ.Κ., αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη, ενώ είχε ένα παιδί το οποίο φιλοξενείται σε ίδρυμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την υπόθεση χειρίζεται το ΑΤ Αρχαγγέλου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.