
Ελεύθερη υπό όρους αφέθηκε σήμερα μετά την απολογία της, η αστυνομικός – επόπτρια του αστυνομικού τμήματος Αγίων Αναργύρων, για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της.
Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι απολογίες των τεσσάρων αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης από υπόχρεο πρόσωπο διά παραλείψεως, καθώς φέρονται να μην προστάτεψαν την Κυριακή Γρίβα από τη δολοφονική επίθεση του πρώην συντρόφου της.
Τελευταία σήμερα απολογήθηκε η αστυνομικός-επόπτρια, η οποία μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.
Κατά την απολογία της η αστυνομικός – επόπτρια υποστήριξε ότι εκείνη την ημέρα βρίσκονταν στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων όμως δεν βρισκόταν στο γραφείο όπου η άτυχη κοπέλα πήγε για να ζητήσει βοήθεια και ως εκ τούτου δεν είχε εικόνα για τον εάν συνέτρεχε κίνδυνος για τη ζωή της νεαρής γυναίκας.
«Είδα την Κυριακή να φεύγει (από το ΑΤ) και άκουσα να λέει ότι “θα πάρω περιπολικό”. Εγώ επέστρεψα στο γραφείο μου για να πάρω τα πράγματα μου. Δεν αντιλήφθηκα να υπάρχει κάποιος κίνδυνος για την Κυριακή. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο για την υπόθεση. Θεωρώ ότι η εις βάρος μου κατηγορία δεν στοιχειοθετείται λόγω έλλειψης δόλου», ανέφερε κατά πληροφορίες στην απολογία της η επόπτρια.
Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες απολογήθηκαν και οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι αστυνομικοί, οι οποίοι επίσης διώκονται για το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης από υπόχρεο πρόσωπο διά παραλείψεως. Πρόκειται για τον αστυνομικό υπηρεσίας, τον φρουρό και τον τηλεφωνητής της άμεσης δράσης.
Μετά τις απολογίες τους σε όλους επιβλήθηκε ο ίδιος περιοριστικός όρος της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.