ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δολοφονία Μ.Κατσουρή: Εντοπίστηκε DNA του σε μαχαίρι Κροάτη χούλιγκαν – Τα μηνύματα που «δείχνουν» τον δράστη

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία του Μ.Κατσουρή

Δολοφονία Μ.Κατσουρή: Εντοπίστηκε DNA του σε μαχαίρι Κροάτη χούλιγκαν – Τα μηνύματα που «δείχνουν» τον δράστη

Νέες στοιχεία βλέπουν «φως» της δημοσιότητας, για την άγρια δολοφονία του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, έξω από το γήπεδο των «κιτρινόμαυρων» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο MEGA, ίχνη DNA του δολοφονηθέντα, εντοπίστηκαν σε μαχαίρι που ανήκει σε νεοναζί χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έχει συλληφθεί για το συμβάν.

Πιο συγκεκριμένα, στο κατασχεθέν μαχαίρι ενός νεοναζί Κροάτη, βρέθηκε σταγόνα με αίμα που ανήκει στον δολοφονηθέντα οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. Υπάρχει, ωστόσο, και κάτι που δυσχεραίνει την έρευνα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Στο ίδιο μαχαίρι, έχουν βρεθεί δείγματα DNA και άλλου ανθρώπου, συνεπώς δεν μπορεί να διασταυρωθεί η αλληλουχία γεγονότων και να οδηγήσει στο πρόσωπο στο οποίο θα πρέπει να αποδοθούν κατηγορίες.

Επίσης, όπως αναφέρθηκε στο ίδιο ρεπορτάζ, σημαντικά στοιχεία προκύπτουν από την εξέταση άλλου ανθρώπου που συνελήφθη αρχικά για την υπόθεση αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Φέρεται, συγκεκριμένα, να έχουν βρεθεί στο κινητό του τηλέφωνο μηνύματα τα οποία αναφέρονται σε τρία πρόσωπα, τα οποία όπως έγραφαν «γνωρίζουν ποιος σκότωσε τον Μιχάλη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν η πληροφορία επαληθευτεί, τότε αυτά τα τρία πρόσωπα θα κληθούν από τις Αρχές για να δώσουν εξηγήσεις και πληροφορίες στην ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.