ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δολοφονία Μ.Κατσουρή: Οι αναζητήσεις των Κροατών χούλιγκαν στο Google Maps – Η Πάτρα και η διεύθυνση στο κέντρο της Αθήνας

Τελικός προορισμός τους ο σταθμός Ειρήνη

Δολοφονία Μ.Κατσουρή: Οι αναζητήσεις των Κροατών χούλιγκαν στο Google Maps – Η Πάτρα και η διεύθυνση στο κέντρο της Αθήνας

Το κινητό ενός εκ των Κροατών που συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα και ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από την Ιταλία και έχουν συλληφθεί για συμμετοχή στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας που είχαν σαν αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη καταγράφει την πορεία των χούλιγκανς. 

Οι αναζητήσεις του Κροάτη, ταυτίζονται εντυπωσιακά με την πορεία που ακολούθησαν οι Κροάτες χούλιγκαν. Ο συλληφθείς πλέον έχει ψάξει διαδοχικά στο Google Maps: Την διαδρομή από το Ζάγκρεμπ για την Αθήνα, από εκεί στην Πάτρα, έπειτα μια διεύθυνση στο κέντρο της Αθήνας και έπειτα το Μαρούσι.

Τελικός προορισμός του Κροάτη, σύμφωνα με τις αναζητήσεις του στο Google Maps, ο σταθμός Ειρήνη του ΗΣΑΠ. Εκεί, όπου οι Κροάτες παράτησαν τα αμάξια τους για να πάρουν τον ηλεκτρικό και να κατευθυνθούν σε άλλο σταθμό πιο κοντά στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για να πραγματοποιήσουν την επίθεσή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.