ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δολοφονία Μ.Κατσουρή: Χωρίς κάμερες το σημείο που ξεκίνησε η επίθεση των Κροατών νεοναζί χούλιγκανς (βίντεο)

Το στενό που οι Αρχές εκτιμούν πως ο 29χρονος δέχθηκε το μοιραίο χτύπημα στο χέρι του

Δολοφονία Μ.Κατσουρή: Χωρίς κάμερες το σημείο που ξεκίνησε η επίθεση των Κροατών νεοναζί χούλιγκανς (βίντεο)

Μέρα με την ημέρα, έρχονται στη δημοσιότητα νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή κατά την ελληνοκροατική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς όπως φαίνεται οι Κροάτες νεοναζί χούλιγκαν και οι συνεργοί τους γνώριζαν πολύ καλά την περιοχή.

Λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό βίντεο που αποτυπώνει την επίθεση που δέχθηκε ο 29χρονος με ρόπαλο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, στη δημοσιότητα έρχεται ακόμη ένα που φέρεται να δίνει απαντήσεις για το σημείο της δολοφονίας του.

Στο βίντεο, φαίνεται το σημείο όπου φέρεται να δέχθηκε τη μαχαιριά το θύμα, ένα σημείο χαρακτηρίζεται ως «τυφλό» μιας και εκεί δεν υπάρχουν κάμερες. Κάτι που όπως φαίνεται γνώριζαν όσοι του επιτέθηκαν.

Όσον αφορά στις έρευνες από την Αστυνομία για εκείνον που κατάφερε το μοιραίο χτύπημα στον Μιχάλη, σε πλήρη εξέλιξη είναι η εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο, όπως υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ., που να αποτυπώνει τον δράστη τη στιγμή του μαχαιρώματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φαίνεται να υπάρχει άτομο με τατουάζ στον λαιμό και άλλοι που έχουν και στα χέρια (κάτι επίσης κοινό όμως σε πολλούς συλληφθέντες) και προσπαθούν από εκεί να φτάσουν πιο κοντά στους δράστες που τουλάχιστον τον χτύπησαν με άλλα αντικείμενα, ώστε να φτάσουν και στο άτομο που μαχαίρωσε το θύμα και προσπαθούν από την ανάλυση των πλάνων να ξεχωρίσουν ρούχα κλπ. που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.