ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Δολοφονία Μενίδι – Κυνική η ομολογία του 50χρονου: «Έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι πού την κάρφωνα

Ο ανατριχιαστικός διάλογος μεταξύ θύματος και θύτη πριν τη στυγερή δολοφονία

Δολοφονία Μενίδι – Κυνική η ομολογία του 50χρονου: «Έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι πού την κάρφωνα

Απόλυτα ψυχρός εμφανίστηκε ο 50χρονος δολοφόνος της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι περιγράφοντας το πώς διέπραξε το στυγερό έγκλημα σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του.

Ο 50χρονος κατακρεούργησε με πολλαπλές μαχαιριές την άτυχη γυναίκα και την παράτησε αιμόφυρτη στον δρόμο.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο ψυχρός εκτελεστής της μητέρας δύο παιδιών αποκάλυψε και έναν διάλογο που είχαν οι δυο τους, πριν τη δολοφονία τα ξημερώματα της Πέμπτης 17 Μαΐου.

«Το μαχαίρι το είχα κρύψει στη ζακέτα μου. Μόλις την είδα, της λέω: “Τι έγινε; Πας καλά; Πάμε επάνω στο σπίτι” και μου απαντά: “Δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε στο σπίτι”. Τότε έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι πού την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού. Ούτε τι έγινε με το μαχαίρι θυμάμαι. Νομίζω το άφησα εκεί, πάνω της» είπε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο δολοφόνος.

Βίντεο ντοκουμέντο με τον 50χρονο να αγοράζει μπύρες μετά τη δολοφονία της 40χρονης

Ο 50χρονος όχι μόνο δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε αλλά όπως αποκαλύπτεται μετά το σοκαριστικό συμβάν, παρακολουθούσε τηλεόραση για να δει μεταδίδουν τα δελτία ειδήσεων ενώ πήγε και σε ένα περίπτερο για να αγοράσει… μπύρες.

Συγκεκριμένα, ο δράστης μετά τη στυγερή δολοφονία της 40χρονης μητέρα δύο παιδιών, διένυσε μια απόσταση 4 χιλιομέτρων και έφτασε σε ξενοδοχείο, όπου είχε ζητήσει δωμάτιο για να μείνει.

Ενώ είχε πληρώσει το δωμάτιο, ο 50χρονος το πρωί της Πέμπτης έφυγε από το ξενοδοχείο και μετέβη σε κοντινό περίπτερο για να αγοράσει ατάραχος μια μπύρα.

Δεν αφήνει το γιο του να πάει στην κηδεία!

Παράλληλα, ο 50χρονος δεν συναινεί ώστε να μπορέσει να παραστεί ο ανήλικος γιος του στην κηδεία της μητέρας του που θα πραγματοποιηθεί στην Αλβανία.

Άτομα από το φιλικό περιβάλλον ζητούν ένα έγγραφο από τον εισαγγελέα ώστε να μπορέσει το παιδί να ταξιδέψει και να πει το «τελευταίο αντίο» στην μητέρα του. Σημειώνεται ότι ο δολοφόνος είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντι και στα παιδιά του, αρκετές φορές έλεγε στην κόρη του «είσαι που…να σαν την μάνα σου».

Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι ο 50χρονος ήταν βίαιος απέναντι στη πρώην σύζυγό του μάλιστα κάποια στιγμή μεταξύ των βασανιστηρίων που της έκανε της είχε βουτήξει το πρόσωπο στον ασβέστη ενώ άλλη φορά την απειλούσε ότι θα της ρίξει χλωρίνη όταν ήταν έγκυος.

Xθες το απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του δολοφόνου της 40χρονης στο Μενίδι ωστόσο νέες αποκαλύψεις δείχνουν πως ο 50χρονος έπεσε στα χέρια των Αρχών από… σύμπτωση!

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος δολοφόνος εντοπίστηκε σε μια οικοδομή στο Καματερό να πίνει μπύρες. Ωστόσο, η αστυνομία κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό μέθης. Ακόμη και όταν συνελήφθη, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχαν καταλάβει ποιον είχαν στα… χέρια τους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν μεταφέρθηκε στο τμήμα, ο «χασάπης του Μενιδίου», έδωσε τα στοιχεία του και τότε εμβρόντητοι οι αξιωματικοί της Αστυνομίας είδαν πως ο 50χρονος Αλβανός είχε εμπλακεί σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και νωρίτερα είχε σκοτώσει στην οδό Πάρνηθος μια γυναίκα, την 40χρονη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.