ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία μουσικού στα Εξάρχεια: Προφυλακίστηκε ο 48χρονος δράστης – «Τσακωθήκαμε και τον σκότωσα με σφυρί»

Ξυλοκόπησε άγρια και τον πατέρα του - «Μου επιτέθηκε και με χτύπαγε επί μια ώρα»

Δολοφονία μουσικού στα Εξάρχεια: Προφυλακίστηκε ο 48χρονος δράστης – «Τσακωθήκαμε και τον σκότωσα με σφυρί»

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 48χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 55χρονου μουσικού στα Εξάρχεια, ο οποίος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου επιτέθηκε στον άτυχο άνδρα και τον σκότωσε.

Κληθέντες αστυνομικοί εντόπισαν εντός της οικίας και συνέλαβαν τον 48χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανθρωποκτονίας καθώς ομολόγησε.

Σημειώνεται επίσης ότι ο 48χρονος κατηγορείται και για ληστεία που διαπράχθηκε στις 7/2/2024 στον Τύρναβο όπου με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από 44χρονο αλλοδαπό όχημα ιδιοκτησίας του.

«Τσακωθήκαμε και τον σκότωσα με σφυρί»

Το πρωί της 8ης Φεβρουαρίου, ο 55χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν το θύμα με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα σφυρί και ένα μαχαίρι, πάνω στα οποία, ωστόσο, δεν υπήρχε αίμα.

Ο 48χρονος όπως αποδείχθηκε δράστης του εγκλήματος ήταν μέσα στο διαμέρισμα την ώρα της εφόδου των αστυνομικών αλλά αδυνατούσε να επικοινωνήσει με τους άνδρες της Ασφάλειας καθώς τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αθηνών.

Όταν συνήλθε αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι διαπληκτίστηκε με το θύμα χωρίς να θυμάται την αιτία της διένεξης. Θυμάται, όπως υποστήριξε, ότι χτύπησε τον 55χρονο με τα χέρια στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα. «Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα» φέρεται να είπε.

Μετά από την ομολογία του, ο δράστης συνελήφθη με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία και την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για κλοπές και ενδοοικογενειακή βία.

Ξυλοκόπησε άγρια και τον πατέρα του

Λίγες ημέρες πριν δολοφονήσει τον μουσικό στα Εξάρχεια, ο 48χρονος φέρεται να είχε κακοποιήσει σωματικά και τον πατέρα του.

Ο πατέρας του καθ’ ομολογίαν δράστη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αποκάλυψε τη φρίκη που έζησε στα χέρια του παιδιού του:

«Μου επιτέθηκε και με χτύπαγε επί μια ώρα… Το πρόσωπό μου ήταν μαύρο επί 10 μέρες… Επιθετικότατος σε μένα κάθε μέρα… Αυτός έσπασε και πόρτες, έσπασε και τραπέζια, έσπασε και τηλέφωνα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 48χρονος έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική δύο φορές και του είχε δοθεί αγωγή, αλλά είναι άγνωστο αν την έπαιρνε. Πληροφορίες αναφέρουν είχε παραβατική συμπεριφορά και μπαινόβγαινε στα αστυνομικά τμήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.