ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία Μπάμπη Κουτσίκου: Σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας ο κατηγορούμενος κρεοπώλης

Μιλούσε για λαθρανασκαφές, παράνομα ευρήματα και τρόπους πώλησης αρχαίων αντικειμένων

Δολοφονία Μπάμπη Κουτσίκου: Σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας ο κατηγορούμενος κρεοπώλης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι, καθώς οι Αρχές ανέκτησαν τα διαγραμμένα μηνύματα από το κινητό του 50χρονου κατηγορούμενου κρεοπώλη, στα οποία υπάρχουν συνομιλίες για αρχαία αντικείμενα και τρόπους διάθεσής τους.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από 20 ημέρες είχε γίνει άρση του τραπεζικού απορρήτου του κατηγορούμενου κρεοπώλη. Οι Αρχές τότε είχαν εντοπίσει ορισμένες ύποπτες συναλλαγές με ποσά που δεν δικαιολογούνταν.

Τότε ήταν που οι αστυνομικοί ξεκίνησαν ξεχωριστή έρευνα καθώς φάνηκαν να προκύπτουν ενδείξεις για κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, το οποίο δρα στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Οι ενδείξεις αυτές σήμερα επιβεβαιώθηκαν και με απτά στοιχεία, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι αστυνομικοί έχουν πάρει το πρώτο μέρος των διαγραμμένων μηνυμάτων από το κινητό του 51χρονου κρεοπώλη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στα μηνύματα αυτά υπάρχουν επικοινωνίες του κατηγορούμενου με έξι άτομα, με τα οποία μιλούσε για λαθρανασκαφές, παράνομα ευρήματα και τρόπους πώλησης αρχαίων αντικειμένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον τα πρόσωπα με τα οποία είχε επικοινωνία ο 50χρονος κρεοπώλης έχουν μπει στο στόχαστρο των Αρχών και αναμένεται τις επόμενες μέρες να κληθούν για κατάθεση ενώ δεδομένο είναι ότι θα κατασχεθούν τα κινητά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.