ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία Σ.Βαλυράκη: Κατασχέθηκαν οι καραμπίνες των φερόμενων δραστών

Οι φερόμενοι ως δράστες, απασχόλησαν για άλλη μια φορά την οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη

Δολοφονία Σ.Βαλυράκη: Κατασχέθηκαν οι καραμπίνες των φερόμενων δραστών

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη, αλλά και για την «προκλητική συμπεριφορά των φερόμενων ως δραστών», όπως υποστηρίζει, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, ο Μανώλης Φωτάκης, ένας εκ των δικηγόρων υποστήριξης κατηγορίας της οικογένειας του αείμνηστου πολιτικού.

Η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών είχε προσδιοριστεί για τις 13 Δεκεμβρίου 2023. Κατηγορούμενοι δύο άνδρες από την Ερέτρια.

Ωστόσο, το δικαστήριο -λόγω της αποχής των δικηγόρων από τις ποινικές υποθέσεις- ανέβαλλε την εκδίκαση για την 17 Ιουνίου.

Οι φερόμενοι ως δράστες, απασχόλησαν για άλλη μια φορά την οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη, αφού την Πρωτοχρονιά φαίνεται πως πυροβολούσαν με τις καραμπίνες τους από το μπαλκόνι.

Κάτοικοι της Ερέτριας μίλησαν στη Μίνα Βαλυράκη και εκείνη προχώρησε σε καταγγελία στην ΕΛΑΣ, με αποτέλεσμα οι αρχές να κατασχέσουν τα κυνηγετικά όπλα.

Ο κ. Φωτάκης έκανε λόγο για «ευθύνες της Εισαγγελίας Πρωτοδικών», αφού οι δράστες είχαν δηλώσει -τόσο κατά την προανάκριση όσο και στην κυρία ανάκριση στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, την μη ανάμιξή τους στο έγκλημα, επικαλούμενοι ότι την μοιραία ημέρα, είχαν πάει για κυνήγι.

«Τόσο η Εισαγγελία όσο και η αστυνομία, όφειλαν να έχουν ανακαλέσει τις κυνηγετικές άδειες των κατηγορουμένων ώστε να μην έχουν όπλα» υπογράμμισε ο κ. Φωτάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.