ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Δολοφονία στην Κω: Χωρίς ρούχα και τυλιγμένη σε μαύρη σακούλα βρέθηκε η σορός της 27χρονης Αναστάζια

Στο σημείο βρέθηκε και ένα λευκό σεντόνι

Δολοφονία στην Κω: Χωρίς ρούχα και τυλιγμένη σε μαύρη σακούλα βρέθηκε η σορός της 27χρονης Αναστάζια

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία  της 27χρονης Αναστάζια που εντοπίστηκε νεκρή.

Η σορός της ήταν χωρίς ρούχα, το σώμα της έφερε τραύματα και το μισό από αυτό ήταν μέσα σε μια μαύρη σακούλα, κάτω από ένα θάμνο στην περιοχή Αλυκές.

Εκεί όπου έχουν σπεύσει αξιωματικοί της αστυνομίας σε μια προσπάθεια να «δέσουν» την υπόθεση που έχει συνταράξει ολόκληρη τη χώρα.

Όπως μετέδωσε το Mega στο σημείο βρέθηκε και ένα λευκό σεντόνι. Θα γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί αν προέρχεται από το ισόγειο που έμενε ο 32χρονος Μπαγκαντεσιανός που κρατείται ως ύποπτος για την αρπαγή της κοπέλας.

Η 27χρονη Αναστάζια εντοπίστηκε νεκρή λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα από εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.