ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Δολοφονία στη Βαρβάκειο Αγορά: 20 μαχαιριές στο λαιμό δέχτηκε η γυναίκα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Η 60χρονη ήταν σεσημασμένη για υποθέσεις ναρκωτικών

Δολοφονία στη Βαρβάκειο Αγορά: 20 μαχαιριές στο λαιμό δέχτηκε η γυναίκα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε πάρκο απέναντι από την Βαρβάκειο Αγορά χθες (24.5.2023), δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο, καθώς η 60χρονη που ήταν σεσημασμένη για υποθέσεις ναρκωτικών, είχε δεχθεί 20 μαχαιριές στο λαιμό, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε χθες κοντά στην Βαρβάκειο Αγορά και οι αρχές ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια της δολοφονίας της, αλλά και η ταυτότητά της.

Η 60χρονη ταυτοποιήθηκε λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα των ερευνών από τα αποτυπώματά της και εκεί φάνηκε ότι ήταν σεσημασμένη για υποθέσεις ναρκωτικών.

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα κοντά στην Βαρβάκειο είναι ένα μέρος όπου γίνεται διακίνηση και χρήση ναρκωτικών. Έτσι ένα από τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία είναι η γυναίκα να δέχτηκε επίθεση από κάποιον ή κάποιους τοξικομανείς ή κάποιον έμπορο ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.