ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία στο Ηράκλειο: Αύριο οδηγείται στον εισαγγελέα ο 39χρονος που σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του

Πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του ζευγαριού

Δολοφονία στο Ηράκλειο: Αύριο οδηγείται στον εισαγγελέα ο 39χρονος που σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του

Η τοπική κοινωνία των Καμινίων στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται σε σοκ από την δολοφονία που σημειώθηκε σήμερα στο χωριό. 

Ένας 39χρονος από την Αλβανία σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι  την 29χρονη σύντροφό του από τη Ρουμανία και στη συνέχεια παραδόθηκε.

Ο 39χρονος αναμένεται να  οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, αύριο, Σάββατο.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του ζευγαριού και ότι αφού πυροβόλησε τη γυναίκα, ο δράστης ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Ο 39χρονος στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, τον βρήκαν να τους περιμένει στην είσοδο του σπιτιού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρισκόταν σε σύγχυση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.