ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δολοφονία στο Περιστέρι: Νέες έρευνες για τον Πακιστανό δολοφόνο – Ψάχνουν ποιοι του έδωσαν καταφύγιο

Ποιοι τον βοήθησαν να βγει από τη χώρα

Δολοφονία στο Περιστέρι: Νέες έρευνες για τον Πακιστανό δολοφόνο – Ψάχνουν ποιοι του έδωσαν καταφύγιο

Oλοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τον 22χρονο Πακιστανό που δολοφόνησε την 17χρονη σύντροφό του, Νικολέτα, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στο Περιστέρι και μετά εξαφανίστηκε.

Ο 22χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος που συνελήφθη στα Σκόπια κυκλοφορούσε -κατά δήλωσή του- με δύο διαφορετικά ονόματα και τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης.

Ψάχνουν ποιοι θα τον βοηθούσαν να βγει από τη χώρα

Ο δράστης της νέας δολοφονίας που σόκαρε το πανελλήνιο την 1η Αυγούστου, αφού σκότωσε την 17χρονη στην συνέχεια επιβιβάστηκε σε τρένο και έφτασε στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Πλέον σύμφωνα με έγκυρες πηγές σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη παράλληλη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπίσουν άτομα που τον βοήθησαν να φύγει από την Αθήνα, αλλά και που του έδωσαν καταφύγιο.

Ο 22χρονος φέρεται να κατάφερε να έρθει σε επαφή με παράνομους διακινητές μεταναστών που μαζί με άλλα άτομα τους βοήθησαν να περάσουν τα σύνορα και να φτάσουν στα Σκόπια. Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας είχε καταθέσει δύο αιτήσεις παροχής ασύλου στην χώρα, με διαφορετικά ονόματα τα οποία είχαν μείνει χωρίς απάντηση, καθώς ποτέ δεν κατάφερε, να καταθέσει έναν πλήρη φάκελο με το αίτημα του, ενώ άγνωστο παραμένει πότε εισήλθε στη χώρα.

Απολογείται τη Δευτέρα ο δράστης της δολοφονίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 22χρονος θα απολογηθεί αύριο, Δευτέρα (8/8) στον ανακριτή, ενώ ομολόγησε προφορικά το έγκλημα στους αστυνομικούς λέγοντας ότι καβγάδισαν με την Νικολέττα και την σκότωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.