ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Νέα φωτογραφία ντοκουμέντο της 28χρονης με μελανιές στα χέρια

Την είχε αναρτήσει η Κυριακή στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Νέα φωτογραφία ντοκουμέντο της 28χρονης με μελανιές στα χέρια

Το πρωί της Τρίτης (9/4) ήρθε στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία ντοκουμέντο της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, με μελανιές στα χέρια.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια νέα φωτογραφία ντοκουμέντο που είχε αναρτήσει η Κυριακή στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, στην οποία φαίνεται η ίδια με τον 39χρονο δολοφόνο της και τότε σύντροφο της στην παραλία.

Μπορεί η εικόνα να δείχνει ένα αγαπημένο ζευγάρι σε μια ευχάριστη εξόρμηση που πραγματοποιεί, εάν όμως κάποιος την παρατηρήσει καλύτερα, η 28χρονη φέρει μελανιές στα χέρια της, πιθανότατα από τον δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.