ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία της 46χρονης στο Κουκάκ: Νέες σοκαρίστηκες λεπτομέρειες – “Ετοιμάζω ταξίδι”

Στενός φίλος της 46χρονης: «Είχε ανεβάσει ένα τραγούδι στο προφίλ της, το “Ετοιμάζω ταξίδι”                                           

Δολοφονία της 46χρονης στο Κουκάκ: Νέες σοκαρίστηκες λεπτομέρειες – “Ετοιμάζω ταξίδι”

Πάντα ταξίδευε. «Είχε ανεβάσει ένα τραγούδι στο προφίλ της, το “Ετοιμάζω ταξίδι”. Αλλά αυτή τη φορά έφυγε για πάντα…», λέει ένας στενός φίλος της 46χρονης, η οποία δολοφονήθηκε από τα χέρια του 55χρονου εν διαστάσει συζύγου της, στο Κουκάκι.

Συντετριμμένος ο φίλος της αδικοχαμένης γυναίκας μας αναφέρει ότι γνωρίζονταν και ήταν φίλοι πολλά χρόνια. «Την γνώριζα περισσότερο από δέκα χρόνια. Ήμασταν φίλοι. Από το πρωί είμαι συγκλονισμένος. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Διευκρινίζει ότι το νέο θύμα δολοφονίας δεν του είχε αναφέρει τίποτα για την σχέση της με τον άντρα της: «Δεν μου είχε πει ποτέ τίποτα. Έδειχνε πάντα χαμογελαστή». Και συνεχίζει: «Είμαστε από τα ίδια μέρη. Τα χωριά μας ήταν κοντά. Τη γνώρισα το 2009 και από τότε ήμασταν φίλοι. Μιλούσαμε συχνά. Την είχα σαν συγγενή και μάλιστα σαν αδερφή μου. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος και τόσο θρήσκα που ήθελε πάντα να βοηθάει τους συνανθρώπους γύρω».

Στην εκπομπή “Τ-live”, μίλησε ο αδερφός του 55χρονου, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Δεν μπορώ να το πιστέψω. Βρίσκομαι σε σοκ. Είχαν πολλά οικογενειακά προβλήματα. Μεγάλη ιστορία. Από καιρό δεν επικοινωνούσαν μεταξύ τους. Αλλά το τελευταίο διάστημα η κατάσταση ήταν πιο έντονη. Δεν είχαν πάρει διαζύγιο. Έμεναν χωριστά, σε διαφορετικά διαμερίσματα. Καβγάδιζαν συνέχεια…”. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.