ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία βρέφους έξι μηνών στην Ημαθία: Το ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου η μητέρα του

Το χτυπούσε μπροστά στα έντρομα μάτια των άλλων δύο παιδιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών

Δολοφονία βρέφους έξι μηνών στην Ημαθία: Το ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου η μητέρα του

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 15:27) Μια 37χρονη μητέρα στην Ημαθία, δολοφόνησε νωρίτερα σήμερα, το έξι μηνών βρέφος της, χτυπώντας το μέχρι θανάτου, μπροστά στα μάτια των άλλων δύο της παιδιών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί, παππούς και γιαγιά προσήλθαν σε κατάσταση αλλοφροσύνης στο νοσοκομείο της Βέροιας, κρατώντας στην αγκαλιά τους το αγοράκι 6 μηνών, εγγόνι τους-παιδί της κόρης τους.

Το βρέφος, σύμφωνα με το veriotis.gr ήταν εμφανώς κακοποιημένο, ενώ όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό, ούτε κανενός είδους αντίδραση.

Όπως έλεγαν οι παππούδες του, η κόρη τους πάσχει από βαθιά κατάθλιψη.  Από εκείνη τη στιγμή καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες από αναισθησιολόγους, παιδιάτρους και όλο το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Βέροιας για την ανάνηψη του άτυχου αγοριού. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά για να σωθεί το παιδί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το σοκαριστικό περιστατικό στη Βέροια, η μητέρα χτυπούσε το 6 μηνών βρέφος μπροστά στα έντρομα μάτια των άλλων δύο παιδιών της, 6 και 7 ετών, τα οποία έτρεξαν να ζητήσουν βοήθεια.

Τα κοριτσάκια, τα οποία προέρχονται από άλλο γάμο της μητέρας τους, ήταν αυτά που ειδοποίησαν τους παππούδες του άτυχου βρέφους και γονείς της μητέρας τους για να σπεύσουν. Όταν ο παππούς και η γιαγιά έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν το παιδί με σοβαρά τραύματα και το μετέφεραν αλλόφρονες στο νοσοκομείο Βέροιας.

Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τη μητέρα για ανθρωποκτονία. Κατά πληροφορίες, η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ στο παρελθόν είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή

Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 6χρονου μωρού. Φως στην υπόθεση αναμένεται ότι θα ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ερευνούν αν ο θάνατος του βρέφους προήλθε από στραγγαλισμό ή από χτυπήματα, καθώς δεν έχει εμφανή σημάδια. Μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί το σενάριο της χρήσης αιχμηρού αντικειμένου, καθώς το μωρό δεν φέρει αμυχές. Επίσης, δεν έχει αποκλειστεί η εκδοχή του να πέταξε η μητέρα του παιδί από το μπαλκόνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα, που έχει συλληφθεί, έχει ιστορικό νοσηλειών για ψυχιατρικά προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.