ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δομοκός: Νεκρός 50χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με ΙΧ

Ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του

Δομοκός: Νεκρός 50χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με ΙΧ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 50χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (7/10) στις στροφές του Δομοκού, λίγο μετά το πρατήριο στο 17,5ο χλμ..

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 50χρονος ήταν σε παρέα περίπου 20 μηχανών από διάφορα σημεία της Ελλάδας που είχαν προορισμό τον Όλυμπο και είχαν διαλέξει την παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Λάρισας για την εκδρομή τους.

Όπως αναφέρει το lamiareport, κάποια στιγμή και κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 50χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και στη δεξιά στροφή στην κατηφόρα μετά το πρατήριο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα όπου συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧΕ που είχε κατεύθυνση προς Λαμία. troxaio-domokos

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, το μπροστινό μέρος της μοτοσικλέτας διαλύθηκε, ενώ ο αναβάτης της εκτινάχθηκε πάνω από το αυτοκίνητο και κατέληξε στο οδόστρωμα, τραυματισμένος σοβαρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άτυχος άνδρας οδηγήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας όπου κατέληξε το ίδιο βράδυ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.