ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Δράκος» των Εξαρχείων: Εισαγγελική έρευνα για την παραβίαση των περιοριστικών όρων του

Αναλυτικά. η ανακοίνωση της Εισαγγελίας Εφετών

«Δράκος» των Εξαρχείων: Εισαγγελική έρευνα για την παραβίαση των περιοριστικών όρων του

Η Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας διέταξε εισαγγελική έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν αν ευθύνονται τα αρμόδια όργανα για την παραβίαση των όρων από τον 23χρόνο επονομαζόμενο «δράκο» των Εξαρχείων.

Σε νέα ανακοίνωση, αυτή τη φορά της Εισαγγελίας Εφετών, για την υπόθεση, επισημαίνεται ότι «ο εν λόγω κατηγορούμενος κρατήθηκε προσωρινά και αποφυλακίστηκε με βούλευμα του συμβουλίου εφετών Αθηνών, που έκρινε για νομικούς λόγους ότι συμπληρώθηκε το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης. Με το ίδιο βούλευμα τέθηκαν στον κατηγορούμενο η εξής περιοριστικοί όροι της υποχρέωσης διαμονής του στην δομή Μαλακάσας και της υποχρέωσης εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου διαμονής του την πρώτη, 10η και 20ή ημέρα εκάστου μηνός.

Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ως όφειλε ενημέρωσε εγγράφως το Αστυνομικό Τμήμα ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος έπρεπε να εμφανίζεται κοινοποιώντας προς τούτο και απόσπασμα του βουλεύματος».

«Η υπηρεσία μας ουδέποτε ενημερώθηκε καθ’ οιονδήποτε τρόπο για την μη τήρηση των περιοριστικών όρων από τον κατηγορούμενο. Τυχόν ευθύνες αρμοδίων οργάνων ερευνώνται από τον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών κατόπιν παραγγελίας μας» καταλήγει η ανακοίνωση της Εισαγγελίας Εφετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.