ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Δράκος» των Εξαρχείων: «Τον απείλησα πως θα καλέσω την Αστυνομία και μου απάντησε ”good luck”» λέει η 26χρονη

«Με κοιτούσε πολύ περίεργα και χαμογελούσε διαβολικά»

«Δράκος» των Εξαρχείων: «Τον απείλησα πως θα καλέσω την Αστυνομία και μου απάντησε ”good luck”» λέει η 26χρονη

Στιγμές τρόμου φέρεται πως βίωσε μέχρι τελικά να γλιτώσει από τις αρρωστημένες διαθέσεις του «δράκου» των Εξαρχείων η 26χρονη η οποία παραλίγο να πέσει θύμα του αδίστακτου 23χρονου το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης στην περιοχή του Γκύζη.

Ήταν λίγο μετά τη 1, μετά τα μεσάνυχτα, και η 26χρονη πάρκαρε το αυτοκίνητό της στη συμβολή των οδών Παράσχου και Ασωπίου όταν είδε έναν άγνωστο, νεαρό άνδρα να την παρακολουθεί.

Η κοπέλα τού ζήτησε να απομακρυνθεί αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε. Συνέχισε να την ακολουθεί μέχρι που ένας κάτοικος της περιοχής βγήκε στο μπαλκόνι και του φώναξε να φύγει.

Όπως επισημαίνει η 26χρονη, ο «δράκος» την κοιτούσε επιθετικά και με διαβολικό βλέμμα…

«Εγώ πάρκαρα τα μεσάνυχτα στου Γκύζη και όταν βγήκα έξω αυτός ήταν εκεί και μου χαμογελούσε με ένα κουτάκι μπύρα στο χέρι. Τον ρώτησα αν θέλει κάτι και μου είπε ”όχι βόλτα κάνω”. Του είπα καληνύχτα και ξεκίνησα να περπατάω. Αυτός τότε με ακολούθησε. Όταν σταματούσα σταματούσε και αυτός, όταν έστριψα εγώ, έστριψε και αυτός από πίσω μου. Τότε σταμάτησα και του είπα να προχωρήσει. Μου είπε ”όχι δε θέλω να φύγω”. Τον απείλησα πως θα καλέσω την Αστυνομία και μου απάντησε ”good luck”. Με κοιτούσε πολύ περίεργα και χαμογελούσε διαβολικά», λέει η 26χρονη εξηγώντας πως σώθηκε χάρη στην παρέμβαση ενός κατοίκου.

«Εγώ μιλούσα επίτηδες δυνατά. Βγήκε ένας άνδρας τότε στο μπαλκόνι, με ρώτησε τι συμβαίνει, του είπα ότι αυτός με ακολουθεί, και εκείνος είπε στο δράστη να φύγει. Τότε, εκείνος ενοχλημένος έφυγε από την άλλη. Όχι απλά δεν φοβήθηκε αλλά ίσα ίσα που ενοχλήθηκε επειδή ανακατεύτηκε και άλλος» τονίζει.

Παράλληλα, η 26χρονη καταγγέλλουσα σκιαγραφεί και το προφίλ του μυστηριώδη άνδρα που την πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις κάνοντας λόγο για ένα επιθετικό τύπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν κοντούλης, αδύνατος, καστανόξανθος γαλανομάτης, ηλικία γύρω στα 20 με 30. Σίγουρα μου φάνηκε επιθετικός. Ένας τύπος που του φωνάζεις και δεν φεύγει και σε ακολουθεί από πίσω, ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία να σου επιτεθεί. Να ‘ναι καλά ο άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε από το μπαλκόνι του», αναφέρει το παραλίγο θύμα του «δράκου» η οποία τον αναγνώρισε αμέσως μόλις οι Αστυνομικοί της έδειξαν τις φωτογραφίες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.