ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δράμα – Μητέρα δύο παιδιών που της έκοψαν τα φρένα στο αυτοκίνητο: «Φοβάμαι να κυκλοφορήσω»

Έχει καταθέσει μήνυση και περιμένει τα αποτελέσματα της έρευνας

Δράμα – Μητέρα δύο παιδιών που της έκοψαν τα φρένα στο αυτοκίνητο: «Φοβάμαι να κυκλοφορήσω»

Την ησυχία της έχει χάσει μια 38χρονη γυναίκα στη Δράμα, από τη στιγμή που διαπίστωσε πως άγνωστοι είχαν κόψει τα φρένα στο αυτοκίνητό της.

Η γυναίκα, η οποία έχει ήδη καταθέσει μήνυση, αναφέρει ότι έμαθε από τον μηχανικό του συνεργείου της, ότι άγνωστοι είχαν προχωρήσει σε μια ενέργεια που λίγο έλειψε να βάλει σε περιπέτειες τόσο την ίδια, όσο και τα δύο ανήλικα παιδιά της. Σώθηκαν επειδή δεν είχε προλάβει να αναπτύξει ταχύτητα. «Το μυαλό μου δεν πάει πουθενά, δεν είχα προηγούμενα με κανέναν» ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή και συνέχισε: «φοβάμαι να κυκλοφορήσω και περιμένω να μάθω από την αστυνομία ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό που έγινε».

Τα πάντα εκτυλίχθηκαν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας. Η 38χρονη πήγε το πρωί κανονικά στη δουλειά χωρίς το αυτοκίνητο να έχει το παραμικρό. Επέστρεψε σπίτι το μεσημέρι και δυο με τρεις ώρες αργότερα, βγήκε με τα παιδιά της, για δουλειές. Τότε όπως λέει ήταν αδύνατον να φρενάρει.

«Είμαι έμπειρη οδηγός και δεν έτρεχα. Αυτό αποδείχθηκε σωτήριο. Έμαθε τι συνέβη την επόμενη μέρα, όταν με πήρε τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης του συνεργείου, που είχα πάει το αυτοκίνητο και μου είπε ότι… κάποιος με αγαπάει πολύ» ανέφερε. Ταχύτατα κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστων με τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί και πλέον περιμένει να μάθει την άγνωστη αλήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η γυναίκα αυτή κινδυνεύει, πρόκειται για μία απόπειρα ανθρωποκτονίας σύμφωνα με όσα ξέρουμε. Μπορεί ο δράστης ανά πάσα στιγμή να στραφεί εναντίον της με άλλους τρόπους. Το βασικό είναι να καταλάβουν οι αρχές τι ακριβώς συμβαίνει και κάνουμε ό,τι μπορούμε κι εμείς να βοηθήσουμε τις αρχές με όσα γνωρίζουμε», είπε από την πλευρά του, ο δικηγόρος της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.