ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δύο συλλήψεις μετά την έκρηξη στην Πρέβεζα

Δύο νεκροί από την έκρηξη υγραερίου και ένας τραυματίας

Δύο συλλήψεις μετά την έκρηξη στην Πρέβεζα

Συνελήφθησαν, μετά την έκρηξη με τους δύο νεκρούς, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης στο Καναλάκι της Πρέβεζας καθώς και του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης με το τραγικό αποτέλεσμα.

Οι δύο εργαζόμενοι που έχασαν τη ζωή τους είναι ένας 41χρονος από το Μύτικα της Πρέβεζας και ένας 49χρονος από την Αλβανία.

Το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε επιχείρηση υδατοκαλλιέργειας (εκτροφείο ψαριών) στη Χόχλα κοντά στο Καναλλάκι Πρέβεζας έχει συγκλονίσει τόσο όσους βρίσκονταν στην επιχείρηση όσο και την ευρύτερη περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός έκαναν εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης όταν από έκρηξη σε φιάλη αερίου τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 41χρονος Έλληνας από την περιοχή της Πρέβεζας και ένας 49χρονος Αλβανός.

Ορισμένες πληροφορίες θέλουν τον άτυχο 49χρονο να έλκει την καταγωγή του από τη Βόρεια Ήπειρο.

Στο νοσοκομείο της Πρέβεζας διακομίσθηκε ένας ακόμα Έλληνας τραυματίας 49 ετών ο οποίος μεταφέρεται στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Γιάννενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το εργατικό δυστύχημα φέρεται να συνέβη από κάποιες σωλήνες με οξυγόνο που περνούσαν από το σημείο που γίνονταν οι εργασίες και δεν είχαν απομονωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.