ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δύο ζευγάρια ληστών ξυλοκόπησαν ένοικο και άρπαξαν 5.000 ευρώ

Οι συνολικά τέσσερις εισβολείς εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τις Αρχές

Δύο ζευγάρια ληστών ξυλοκόπησαν ένοικο και άρπαξαν 5.000 ευρώ

Αντιμέτωπος με δύο ζευγάρια ληστών βρέθηκε ένοικος όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στην κοινότητα Βορδόνια του Δήμου Σπάρτης. Αφού τον ξυλοκόπησαν αλύπητα του άρπαξαν ό,τι είχε και δεν είχε!

Οι εισβολείς τράπηκαν σε φυγή έχοντας αρπάξει 5.000 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά της κατοικίας του, αλλά μετά από έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας ταυτοποιήθηκαν. Πρόκειται για δυο Έλληνες, έναν 43χρονο και μια 49χρονη και δυο αλλοδαπούς, έναν 39χρονο και μια 38χρονη, οι οποίοι εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια επιχείρησης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. το πρωί της Πέμπτης στη Σπάρτη και συνελήφθησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σπίτι και το κατάστημα που διατηρούν οι δυο αλλοδαποί, βρέθηκαν 5.800 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με δυο φυσίγγια και ένα ρόπαλο. Σε βάρος των δυο ζευγαριών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ η 38χρονη και ο 39χρονος κατηγορούνται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.