ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Παπούλια: «Ο Π.Φιλιππίδης κατέβασε το παντελόνι του και μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα»

Η Εβελίνα Παπούλια κατέθεσε για ακόμα ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ε.Παπούλια: «Ο Π.Φιλιππίδης κατέβασε το παντελόνι του και μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα»

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται από το πρωί της Δευτέρας 5/12 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με την κατάθεση που έδωσε η Εβελίνα Παπούλια.

Για πρώτη φορά η ηθοποιός έκανε γνωστό κάτι που ποτέ έως και σήμερα δεν είχε εξομολογηθεί σε κανέναν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στο Πρωινό, η Εβελίνα Παπούλια πριν από 25 χρόνια θα αντικαθιστούσε μία φίλη της, όταν κλήθηκε να συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Όπως υποστήριξε, ο κατηγορούμενος ηθοποιός κρυβόταν πίσω από την κουίντα του θεάτρου και τουλάχιστον δύο φορές κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του, επιδεικνύοντάς της τα γεννητικά του όργανα.

Τότε η ίδια δεν αντέδρασε, απλώς κατάλαβε πως πρόκειται –όπως η ίδια είπε- για έναν άνθρωπο που τον χαρακτηρίζει η χυδαιότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα, η Εβελίνα Παπούλια κατέθεσε για ακόμα ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη, όταν εκείνος προσπάθησε να της επιτεθεί σεξουαλικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.