ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ε.Πολυχρονοπούλου για την αθώωσή της: «Είμαι ανακουφισμένη και ανυπομονώ για την επόμενη ημέρα»

«Ο καθένας θα πάρει ότι του αξίζει όπως πήραμε και εμείς - Για τον πρώην σύντροφο μου αποφάσισε η δικαιοσύνη»

Ε.Πολυχρονοπούλου για την αθώωσή της: «Είμαι ανακουφισμένη και ανυπομονώ για την επόμενη ημέρα»

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή για την αθώωσή της στην υπόθεση με την κοκαΐνη, αποκαλύπτοντας πως ο δικηγόρος της θα προχωρήσει σε νομικές κινήσεις προς τα μέσα που έσπευσαν να την καταδικάσουν.

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια απόφαση από κοινού και αυτό είναι πολύ θετικό. Είναι αυτό που περιμέναμε, το αναμενόμενο, εγώ το ήξερα εξ αρχής.

Τώρα όμως αποδείχθηκε και στο δικαστήριο. Είμαι ανακουφισμένη, είμαι χαρούμενη και ανυπομονώ για την επόμενη ημέρα» τόνισε, αρχικά, η πρώην παίκτρια του Power of love.

«Ταλαιπωρηθήκαμε όλοι πάρα πολύ, ειδικά η οικογένεια μου και οι φίλοι μου που είναι οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι καθημερινά.

Ταλαιπωρήθηκαν και εκείνοι όσο εγώ οπότε νομίζω ότι είναι όλοι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Για τον πρώην σύντροφο μου αποφάσισε η δικαιοσύνη, εγώ εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και ο καθένας πήρε ότι του άξιζε».

«Θα πω απλά ας πρόσεχαν γιατί το να διαβάλλεις έτσι έναν άνθρωπο χωρίς απτά στοιχεία, όπως απεδείχθη κιόλας, πρέπει να ξέρεις ότι θα έχεις και κάποιες συνέπειες.

Οπότε θα πορευτώ αναλόγως με τον κ. Κούγια, έχει βγάλει το δελτίο τύπου και ο καθένας θα πάρει ότι του αξίζει όπως πήραμε και εμείς» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.