ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Πολυχρονοπούλου: «Η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ μετά τη φυλακή – Έκανα τάμα στην Παναγιά της Τήνου»

Είχε κατηγορηθεί για συγκατοχή 7 κιλών κοκαϊνης

Ε.Πολυχρονοπούλου: «Η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ μετά τη φυλακή – Έκανα τάμα στην Παναγιά της Τήνου»

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μίλησε για τη νέα της ζωή, η οποία τον περασμένο Μάϊο αποφυλακίστηκε από τον Κορυδαλλό. Η πρώην παίκτρια ριάλιτι είχε συλληφθεί μαζί με τον σύντροφό της, καθώς θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης.

Από την πρώτη στιγμή η Έλενα Πολυχρονοπούλου αρνήθηκε κάθε κατηγορία, ενώ μετά τις δικαστικές εξελίξεις, έφτασε η μέρα της αποφυλάκισής της.

Η Πολυχρονοπούλου μίλησε στο «Πρωινό» για το πώς ήταν η ζωή της μέσα στη φυλακή αλλά και την προσπάθειά της να ξεκινήσει και πάλι τη ζωή της.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ μετά τη φυλακή, βρίσκω τα πατήματά του μου σιγά σιγά, το παλεύω και με τη σχολή μου και με τη δουλειά και εξελισσόμαστε όσο μπορούμε», είπε αρχικά η Έλενα Πολυχρονοπούλου στον Γιάννη Μαλλιαρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχα κάνει ένα τάμα στην Παναγιά της Τήνου, το εκπλήρωσα. Ήταν αναμενόμενο. Πιστεύω στον Θεό πάρα πολύ, πιστεύω ότι βοηθάει αυτούς που είναι αθώοι και το έχουν ανάγκη. Με έβγαλε από μια δύσκολη συνθήκη», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως «στη φυλακή ζούσαμε κάθε μέρα την ημέρα της Μαρμότας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.