ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Έδεσσα: Τραγικός θάνατος για 57χρονο που έπεσε από τους καταρράκτες

Ανοικτό το ενδεχόμενο αυτοκτονίας

Έδεσσα: Τραγικός θάνατος για 57χρονο που έπεσε από τους καταρράκτες

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 57χρονος άνδρας την Παρασκευή, 8/12, ο οποίος έπεσε από τους καταρράκτες στην Έδεσσα.

Όπως αναφέρει το thestival, η Πυροσβεστική εντόπισε τη σορό του 57χρονου άνδρα στο φρεάτιο που καταλήγουν οι καταρράκτες.

Τη σορό του άνδρα ανέσυρε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής. Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ενώ εξετάζεται το σενάριο της αυτοκτονίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.