ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έφη Θώδη: «Ο Κ.Πολυχρονόπουλος ερχόταν στα πανηγύρια μου και έλεγε “Θωδάρα μου θα σε πάω Αμερική”» (βίντεο)

«Ήθελε να είναι πρωταγωνιστής, έμπαινε στο χορό και έκανε τα κόλπα του»

Έφη Θώδη: «Ο Κ.Πολυχρονόπουλος ερχόταν στα πανηγύρια μου και έλεγε “Θωδάρα μου θα σε πάω Αμερική”» (βίντεο)

Η Έφη Θώδη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Δευτέρας (5/2), μίλησε για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο οποίος την παρακολουθούσε στα πανηγύρια που τραγουδούσε και μάλιστα όπως ανέφερε, της έλεγε «Θωδάρα μου εγώ θα σε πάω να κλείσουμε δουλειές στην Αμερική».

Η τραγουδίστρια είπε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» ότι: «Έχω γνωρίσει και εγώ τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, όχι προσωπικά, αλλά έχει έρθει στα πανηγύρια μου πάρα πολλές φορές και τον έχω δει. Είναι θαμώνας και θαυμαστής μου, ερχόταν σε όλα μου τα πανηγύρια εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ήθελε να είναι πρωταγωνιστής, έμπαινε στο χορό και έκανε τα κόλπα του».

Η Έφη Θώδη συνέχισε για τον δημιουργό της κοινωνικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος» που κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος:

«Είναι καλό ανθρωπάκι, εντάξει μπορεί να έχει ανθρώπινα πάθη αλλά δεν παύει να είναι ένας καλός άνθρωπος. Κρίνω το έργο που έχει κάνει και στις μέρες μας είναι δυσεύρετα αυτά τα έργα και τα έχει ανάγκη ο κόσμος.

Έχει ανάγκη από ένα πιάτο φαγητό. Τώρα με αυτό που του έκαναν και τον σταμάτησαν θα αντιμετωπίσει ο κόσμος πρόβλημα. Μπορεί να έχει φάει λεφτά αλλά τα λεφτά έχουν δύναμη, φεύγουν, τρώγονται».

Τέλος, η τραγουδίστρια ανέφερε πως:

«Δεν μπορούμε να δικάσουμε έναν άνθρωπο για το χρήμα και μόνο. Δηλαδή τα καλά που έχει κάνει δε τα βλέπουμε; Βλέπουμε δηλαδή αν τα έχει φάει στον τζόγο, εντάξει ο τζόγος είναι κακό πράγμα, αλλά το έργο που κάνει;

Με έχει προσεγγίσει για να γίνει μάνατζερ μου και μου έλεγε, ”Θωδάρα μου εγώ θα σε πάω να κλείσουμε δουλειές στην Αμερική”, είχε κονέ αλλά δεν έτυχε να συνεργαστούμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας Έλληνας που ήξερε να διασκεδάζει και να γλεντάει και να ευχαριστεί τους ανθρώπους. Εγώ παίρνω τα καλά από τους ανθρώπους και αφήνω τα κακά, θυμάμαι μόνο τα καλά. Είχε αδυναμία στο “Γλύκα γλύκα”, όταν το έλεγα ήταν πρώτος στον χορό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.