ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εφιάλτης για 35χρονη γυναίκα στη Ρόδο – 50χρονος την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε

Αστυνομικοί έκαναν έφοδο, την απελευθέρωσαν και πέρασαν χειροπέδες στον 50χρονο Βούλγαρο

Εφιάλτης για 35χρονη γυναίκα στη Ρόδο – 50χρονος την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε

Έναν εφιάλτη ζούσε μια 35χρονη γυναίκα στη Ρόδο καθώς ένας 50χρονος την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του για σχεδόν επτά χρόνια και καθημερινά την εξέδιδε σε άνδρες!

Η ιστορία που μοιάζει βγαλμένη από κινηματογραφικό θρίλερ αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (15.10.23), όταν οι αστυνομικοί της ασφάλειας της Ρόδου έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα και απελευθέρωσαν τη γυναίκα.

Ο αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ πληροφορήθηκαν πριν λίγες ημέρες το απάνθρωπο σκηνικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος από τη Βουλγαρία έφερε στο νησί την γυναίκα από τη χώρα του την πρωτοχρονιά του 2017.

Αφού της άρπαξε όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα, διαβατήριο και ταυτότητα, την κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι του στην πόλη της Ρόδου και καθημερινά και της έκλεινε ερωτικά ραντεβού με αγνώστους άνδρες.

Στη συνέχεια με το αυτοκίνητό του την μετέφερε ο ίδιος στα ερωτικά ραντεβού και έπαιρνε τα χρήματα. Το μαρτύριο της 35χρονης – σήμερα – γυναίκας τελείωσε χθες το μεσημέρι, όταν αστυνομικοί έκαναν έφοδο την απελευθέρωσαν και πέρασαν χειροπέδες στον 50χρονο Βούλγαρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.