
Η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έφοδο στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πειραιά, με τη συνδρομή ειδικών επιχειρησιακών ομάδων και του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, σε κελιά και χώρους του Σωφρονιστικού Καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- αυτοσχέδια μαχαίρια, -2- κινητά τηλέφωνα, ζεύγος ακουστικών, καθώς και -0,4- γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν -2- έγκλειστοι για κατά περίπτωση παράβαση των Νομοθεσιών για τα Όπλα και τα Ναρκωτικά, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται -2- ακόμη.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.