Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα ντοκουμέντα μέσα από το σπίτι μετά τη δολοφονία της Καρολάιν (βίντεο)

Η δίκη για την φρικτή δολοφονία της Καρολάιν θα συνεχιστεί στις 12 Μαΐου με τις καταθέσεις μαρτύρων

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα ντοκουμέντα μέσα από το σπίτι μετά τη δολοφονία της Καρολάιν (βίντεο)

Στις 12 Μαΐου με τις καταθέσεις μαρτύρων, θα συνεχιστεί η δίκη για την φρικτή δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. 

Αξίζει να σημειωθεί πώς το έγκλημα με θύμα την άτυχη νεαρή, έγινε θέμα συζήτησης και στο εξωτερικό.

Σήμερα, τηλεοπτικός σταθμός έφερε στη δημοσιότητα ντοκουμέντα από το εσωτερικό του σπιτιού της αδικοχαμένης Καρολάιν το μοιραίο εκείνο βράδυ, αλλά και το μαξιλάρι που για έξι λεπτά ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πίεζε στο πρόσωπό της, προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο.

Την ώρα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμφανίζεται ψυχρός και ατάραχος στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, κατηγορούμενος για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, έρχονται στο φως νέες φωτογραφίες από το σπίτι στα Γλυκά Νερά, που δείχνουν ένα μέρος από τα όσα έγιναν.

Οι άνδρες της σήμανσης όπως φαίνεται στο ντοκουμέντο, πήραν αποτυπώματα για να φτάσουν τότε στα ίχνη των δραστών. Τότε που ο 34χρονος προσπαθούσε να παραπλανήσει τους πάντες.

Επί 37 ημέρες ο σύζυγός της έπαιζε θέατρο παριστάνοντας πως αυτός και η γυναικά του είχαν πέσει θύματα ληστείας. Μάλιστα δε δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμα και την 11 μηνών τότε κόρη τους στο σκηνικό του εγκλήματος.

Σε φωτογραφία λίγα λεπτά μετά το άγριο έγκλημα φαίνεται το παιδικό δωμάτιο με το πάρκο του μωρού. Σε άλλες φαίνεται η σκάλα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε κρεμάσει την Ρόξυ, το σκυλί της Κάρολαιν, με σκοπό να φανεί η ιστορία της άγριας ληστείας αληθινή.

Βλέπουμε τη σκάλα που οδηγούσε στη σοφίτα. Τα 103 βήματα που έκανε και κατέγραψε το smart watch του ήταν κι αυτά που πρόδωσαν τις αντιφάσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Δε δίστασε να βγάλει και από το παράθυρο τις βίδες. Πίστευε πως είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα έχοντας στήσει το κατάλληλο σκηνικό.

Συγκλονίζουν μάλιστα οι φωτογραφίες του ζευγαριού στο σαλόνι του σπιτιού τους που δείχνουν ευτυχισμένες τους στιγμές. Δίπλα μάλιστα υπάρχει και ένα γύψινο αποτύπωμα του ποδιού της μικρής Λυδίας.

Όλα τα σημάδια της σήμανσης φαίνονται καθαρά τόσο στους χώρους όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδρασε όσο και στα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού, όπως η κουζίνα και το δωμάτιο της κορούλας τους. Η δίκη για την φρικτή δολοφονία της Καρολάιν θα συνεχιστεί στις 12 Μαΐου με τις καταθέσεις μαρτύρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.