ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο διάλογος του Μ.Αναγνωστόπουλου με μάρτυρα – «Ήσουν ψυχρός και απαθής»

Σε εξέλιξη η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο διάλογος του Μ.Αναγνωστόπουλου με μάρτυρα – «Ήσουν ψυχρός και απαθής»

Με τις καταθέσεις των μαρτύρων συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου η δίκη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με κατηγορούμενο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.

Κατά την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα, αστυνομικού, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε να κάνει ερωτήσεις:

Κατηγορούμενος: Με στεναχωρεί που λέτε ότι μετά το συμβάν πήρα την κόρη μου αγκαλιά με είδατε να τρέμω. Σας έδωσα το παιδί να κατέβουμε με ασφάλεια τη σκάλα και για τις επόμενες ώρες είχα την κόρη μου αγκαλιά και μέχρι να έρθουν οι γονείς μου εσείς κρατήσατε το παιδί για ένα δύο λεπτά. Μου έκανε εντύπωση που το λέτε αυτό.

Μάρτυρας: Το περιστατικό είναι γραμμένο σε υψηλή ανάλυση κεφάλι μου. Εγώ είμαι αυτός που σας έφερα κάτι να βάλετε για να μην κρυώνετε και σας έφερα τα παπούτσια σας και σας έδωσα το τηλέφωνο για τους γονείς σας. Το μωρό δεν το πήρατε καθόλου στην αγκαλιά σας. Μετά ήρθε το ΕΚΑΒ αλλά δεν θυμάμαι ποιος το παρέδωσε.

Κατηγορούμενος: Όταν ήρθε το ΕΚΑΒ ήμουν στο περιπολικό με το παιδί. Κατεβαίνοντας στις σκάλες και στρίβοντας το τελευταίο κομμάτι είπατε ότι δεν είχα καμία αντίδραση όταν είδα το σκυλάκι. Είτε δεν με είδατε είτε ήταν άλλος συνάδελφος γιατί όταν το είδα το σκυλάκι μου με συγκράτησε. Περιγράφετε μια απάθεια που δεν ήταν έτσι.

Μάρτυρας: Δεν είδα κάποια αντίδραση από εσάς. Εγώ δηλώνω την απάθεια και τη ψυχρότητα σε ένα τέτοιο σκηνικό και υποκειμενικά πως θα αντιδρούσα εγώ με ένα νεκρό σκύλο, τη νεκρή γυναίκα και το μωρό επάνω της.

Κατηγορούμενος: Αν αυτός ο άνθρωπος που είδατε ήταν σε κατάσταση σοκ που μόλις διαλύθηκε η ζωή μπροστά του…Επειδή εξ αρχής ο μάρτυρας είπε ότι ήταν είτε σε κατάσταση σοκ ή σε ψύχραιμη κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόεδρος: Το αιτιολόγησε το συμπέρασμα του με το αποτέλεσμα της εξέλιξης των πραγμάτων. Κατέστη σαφές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.