Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Έγκλημα στα Τέμπη: Διαδηλωτές τοιχοκόλλησαν τα ονόματα των 57 νεκρών στον Σταθμό Λαρίσης

Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες στην πορεία ανάρτησαν, επίσης, πανό με αντικυβερνητικά συνθήματα

Έγκλημα στα Τέμπη: Διαδηλωτές τοιχοκόλλησαν τα ονόματα των 57 νεκρών στον Σταθμό Λαρίσης

Δεκάδες διαδηλωτές πραγματοποίησαν παρέμβαση στον Σταθμό Λαρίσης, τον σταθμό απ’ όπου ξεκίνησε το μοιραίο Intercity και προχώρησαν στην τοιχοκόλληση των ονομάτων των 57 νεκρών του εγκλήματος των Τεμπών.

Την κινητοποίηση, η οποία είχε στόχο να επικοινωνήσει στους πολίτες της περιοχής την 24ωρη πανελλαδική απεργία τις 28ης Φεβρουαρίου και τις συγκεντρώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την πολύνεκρη τραγωδία, κάλεσαν η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού – Ακαδημίας Πλάτωνος – Σεπολίων, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Αριστοτέλης», ενώ σε αυτήν συμμετείχαν και άλλα πρωτοβάθμια σωματεία.

Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες στην πορεία ανάρτησαν, επίσης, πανό με αντικυβερνητικά συνθήματα, ζητώντας να αποδοθεί «δικαιοσύνη για το έγκλημα των Τεμπών», επιμένοντας ότι δεν πρέπει να συγκαλυφθεί επ’ ουδενί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.