ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έγκλημα στα Τέμπη: Δίνουν «Όσκαρ καλύτερου μοντάζ» στον Κ.Μητσοτάκη σε βίντεο που έγινε viral

«Βγήκε ο πρωθυπουργός και έχει πει το ποίημα» λένε χαρακτηριστικά

Έγκλημα στα Τέμπη: Δίνουν «Όσκαρ καλύτερου μοντάζ» στον Κ.Μητσοτάκη σε βίντεο που έγινε viral

Βίντεο που ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας χιούμορ, με αφορμή τη μονταζιέρα για τη μαζική σφαγή στα Τέμπη κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Βάσει των μέχρι στιγμής στοιχείων που έχουν δημοσιοποιηθεί ποιος πιστεύετε ότι ευθύνεται για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα;

  • ISIS (3%, 530 Votes)
  • ISIS, ΗΠΑ, Βρετανία και Ουκρανία (92%, 15.530 Votes)
  • Προβοκάτσια ρωσικών μυστικών υπηρεσιών (4%, 737 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.797

Loading ... Loading ...

Με χιουμοριστικό αλλά συνάμα καυστικό τρόπο, η «Walkman The Band» δίνει «όσκαρ καλύτερου μοντάζ» στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις συνομιλίες για τα Τέμπη, στηλιτεύοντας τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις και την προσπάθεια για χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

Όπως ακούγεται και στο βίντεο: «Βγήκε ο πρωθυπουργός και έχει πει το ποίημα».

Και συνεχίζει για λέγοντας πως θα ονομαστεί το… οσκαρικό αριστούργημα: «Λέω να το ονομάσουμε το μπαζωμένο τρένο. Θέλω να κάνεις συρραφή των σταθμαρχών τα λόγια. Βάλε επιβάτες να εξυμνούν όλα τα υπουργεία, να λένε πόσο ασφαλής είναι η αμαξοστοιχία. Βάλε τηλεδιοίκηση δήθεν ότι υπάρχει. Να πέσει όλο το φταίξιμο μόνο στον σταθμάρχη. Θα βάλω και τον υπουργό με δάκρυα στα μάτια να κλαίει να οδύρεται να γίνεται κομμάτια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και καταλήγουν: «Είναι ξεκάθαρα έγκλημα σου λέω βγάζει μάτι» και τελικό μήνυμα το εξής: «Δικαιοσύνη μη ζητάς σε μία σάπια χώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.