ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Έγκλημα στα Τέμπη: Ελεύθερος ο διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ

Ολοκληρώθηκε μέρος των ανακρίσεων για την υπόθεση του δυστυχήματος

Έγκλημα στα Τέμπη: Ελεύθερος ο διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ

Ο γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ, αφέθηκε σήμερα (19/7) ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον εφέτη ανακριτή Λάρισας, για την υπόθεση του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Πρόκειται για τον γενικό διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ από τον Δεκέμβριο του 2019 έως και τον Ιούνιο 2020, ο οποίος κλήθηκε για απολογία μεταξύ άλλων στελεχών του Οργανισμού για την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Με την απολογία και του συγκεκριμένου γενικού διευθυντή, ολοκληρώθηκε ένα μέρος της ανάκρισης από τις δικαστικές αρχές της Λάρισας και είχε ως αποτέλεσμα τις ποινικές διώξεις πέντε στελεχών του ΟΣΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως, με την επείγουσα νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Δικαιοσύνης, «λύνονται» τα χέρια των ειδικών εφετών ανακριτών που διενεργούν την κύρια ανάκριση για την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, προκειμένου να προχωρήσουν σε άρση του απορρήτου των επικοινωνιών εμπλεκομένων στην υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.