ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έγκλημα στα Τέμπη: Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από την χώρα στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ μετά την απολογία του

Η απολογία του διήρκησε περίπου 8 ώρες

Έγκλημα στα Τέμπη: Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από την χώρα στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ μετά την απολογία του

Στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ που αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για το έγκλημα στα Τέμπη αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον εφέτη ανακριτή.

Το στέλεχος διώκεται για το κακούργημα της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών που τελέστηκε με πράξεις, ενέργειες και παραλείψεις και για τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης και ελαφράς σωματικής βλάβης από αμέλεια κατά συρροή. Η δίωξη του αφορά την μη υλοποίηση της σύμβασης 717.

Το στέλεχος, μετά την μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή που διήρκησε περίπου 8 ώρες, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Συνολικά 16 στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ ελέγχονται ποινικά για το ρόλο τους στο πολύνεκρο δυστύχημα και μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί οι απολογίες των τριών στελεχών.

Σήμερα ήταν επίσης προγραμματισμένη η απολογία ενός υψηλόβαθμου στελέχους- πρώην διευθύνοντος συμβούλου -ωστόσο λόγω της προχωρημένης ώρας έλαβε νέα προθεσμία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να απολογηθούν άλλα τέσσερα στελέχη του οργανισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.