ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έγκλημα στα Τέμπη: Το ΑΠΘ απένειμε τα πτυχία στις οικογένειες των θυμάτων (φώτο-βίντεο)

Σε βαρύ κλίμα η ορκωμοσία του τμήματος Αρχιτεκτονικής

Έγκλημα στα Τέμπη: Το ΑΠΘ απένειμε τα πτυχία στις οικογένειες των θυμάτων (φώτο-βίντεο)

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε η ορκωμοσία του τμήματος Αρχιτεκτονικής του ΑΠΘ, όπου βρέθηκαν οι οικογένειες της Εριέτας Μόλχου και της Ελπίδας Χούπα, θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη, και παρέλαβαν τιμητικά τα πτυχία των δύο κοριτσιών.

«Σήμερα είναι ημέρα γιορτής για όλα τα παιδιά, για τις προσπάθειες τους και τη μελέτη τους και μαζί γιορτάζουν και τα δικά μας παιδιά ως συμπαρόντα, μέσα από εμάς.

Εγώ είμαι πολύ περήφανη μαμά για την Εριέτα μου», δήλωσε η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, με τους πτυχιούχους συμφοιτητές της Εριέττας να ξεσπάνε σε δάκρυα.

Εκ μέρους της Ελπίδας Χούπα, παρέλαβαν το πτυχίο τα δυο αδέλφια της, ο Σεραφείμ και ο Κωνσταντίνος, αγκαλιασμένοι με τους γονείς της Εριέτας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.