ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έγκλημα στη Χαλκιδική: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος που τραυματίστηκε όταν δολοφονήθηκε η μητέρα του

Eντός της ημέρας θα μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική κλινική

Έγκλημα στη Χαλκιδική: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος που τραυματίστηκε όταν δολοφονήθηκε η μητέρα του

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του 8χρονου αγοριού από το φονικό στη Χαλκιδική, καθώς χθες το βράδυ οι γιατροί στο «Ιπποκράτειο» το αποσωλήνωσαν έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές το 8χρονο αγοράκι θα παραμείνει για λίγες ώρες ακόμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο εντός της ημέρας θα μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική κλινική.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο ThessToday.gr ότι ο 8χρονος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ και χθες οι γιατροί προχώρησαν στην αφαίρεση θραυσμάτων από το πρόσωπό του και συγκεκριμένα κάτω από το μάτια και στη μύτη, καθώς και στον λαιμό του.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου περίμεναν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να τον «ξυπνήσουν», παρά το γεγονός ότι από την στιγμή εκτίμησαν ότι είχε διαφύγει τον κίνδυνο. Ωστόσο το αγοράκι νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση και, βέβαια, όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι, ο αγώνας που έχει μπροστά του για την αποκατάσταση των τραυμάτων του, είναι μεγάλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.