ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έγκλημα στη Χαλκιδική: Προσπάθεια αποσωλήνωσης του 8χρονου που ήταν μπροστά στη δολοφονία θα γίνει σήμερα

Το παιδί έζησε έναν εφιάλτη στην αγκαλιά της νεκρής μητέρας του

Έγκλημα στη Χαλκιδική: Προσπάθεια αποσωλήνωσης του 8χρονου που ήταν μπροστά στη δολοφονία θα γίνει σήμερα

Προσπάθεια για την αποσωλήνωση του 8χρονου από τη Χαλκιδική που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι γιατροί.

Ήδη ο μικρός έχει βγει από την καταστολή και εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει η προσπάθεια.

Το παιδί έζησε έναν εφιάλτη στην αγκαλιά της νεκρής μητέρας του

Ο 8χρονος που είχε πάρει αγκαλιά τη μητέρα του τη στιγμή της άγριας δολοφονίας της στη Χαλκιδική, χτυπήθηκε από τα σκάγια της καραμπίνας σε διάφορα σημεία του σώματος. Το παιδί υπεβλήθη ήδη σε ένα δύσκολο χειρουργείο, όμως έχει ακόμη πολλά προβλήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν οι γιατροί, οι οποίοι ανέφεραν πως έχει δεχθεί πάρα πολλά σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια, κοντά στο οπτικό νεύρο και στην κοιλιακή χώρα.

Το πιο δύσκολο κομμάτι θα είναι η ψυχολογική κατάσταση του παιδιού όταν οι γιατροί το βγάλουν από την καταστολή, αφού στάθηκε μάρτυρας των όσων συνέβησαν στο σπίτι του, όταν ο πατέρας του με κυνηγετική καραμπίνα σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Ειδική ομάδα παιδοψυχολόγων έχει συσταθεί και όταν ξεκινήσει η αποσωλήνωση θα βρεθούν στο πλευρό του 8χρονου.

Το παιδί, τη δολοφονημένη μητέρα και τον αυτόχειρα πατέρα του βρήκε στο σπίτι ο παππούς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.