ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έγκλημα στη Χαλκιδική: Το τραυματισμένο παιδί περιφερόταν για ώρες ανάμεσα στους νεκρούς γονείς του

Νοσηλεύεται με τραύματα ο 8χρονος

Έγκλημα στη Χαλκιδική: Το τραυματισμένο παιδί περιφερόταν για ώρες ανάμεσα στους νεκρούς γονείς του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής από τη δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (23/5).

Ειδικότερα, το φονικό σημειώθηκε στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, όταν ένας 36χρονος όπλισε με καραμπίνα και σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του, με τέσσερις πυροβολισμούς -τρεις στον θώρακα και μία στην πλάτη-, μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού του. Στη συνέχεια ο πατέρας αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο, φέροντας ένα τραύμα στο πρόσωπο.

Χαλκιδική: Το παιδί νοσηλεύεται με τραύματα

Το παιδί φέρει βαθύ τραύμα μεταξύ αγκώνα και παλάμης, και εκδορές σε αρκετά σημεία του σώματός του, από τα θραύσματα των πυροβολισμών. Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, το παιδί πρόκειται να μπει στο χειρουργείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Το 8χρονο αγοράκι φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας, ενώ τη στιγμή του εγκλήματος έλειπε από το σπίτι το δεύτερο παιδί της οικογένειας, ένα 12χρονο κοριτσάκι, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

Το παιδί έμεινε για ώρες με τις σορούς των γονιών του -Βρέθηκαν μικρές πατημασιές με αίματα

Ττο ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση τους, σύμφωνα με τους γείτονες, και η 39χρονη ήθελε να πάρει διαζύγιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σορός της μητέρας βρέθηκε στο παιδικό δωμάτιο, ενώ ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο υπνοδωμάτιο. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο πάτωμα υπήρχαν πατημασιές με ίχνη αίματος, κάτι που δείχνει ότι το παιδί, αφού έγινε το φονικό, περιφερόταν στο σπίτι για αρκετές ώρες. Τέλος, τις σορούς των δύο γονιών αντίκρισε η γιαγιά όταν έφτασε στο σπίτι και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.