ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έγκλημα στη Χαλκιδική: «Βρήκα τον εγγονό μου μέσα στα αίματα μαζί με τη νεκρή μητέρα του»

«Είχαν προβλήματα, αλλά η κόρη μου ήταν φιλότιμη και την κατάφερνε και τα ξεχνούσε»

Έγκλημα στη Χαλκιδική: «Βρήκα τον εγγονό μου μέσα στα αίματα μαζί με τη νεκρή μητέρα του»

Τέσσερις βολές από κυνηγετική καραμπίνα δέχθηκε η 39χρονη στη Χαλκιδική, η οποία δολοφονήθηκε, τα ξημερώματα της Δευτέρας, από τον 36χρονο σύζυγό της, με τον τελευταίο να βάζει στη συνέχεια τέλος στη ζωή του στρέφοντας το όπλο στο στόμα του.

Αυτό προέκυψε από την νεκροψία – νεκροτομή που ολοκληρώθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, η 39χρονη έφερε τραύματα στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη.

Η άτυχη γυναίκα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, προσπάθησε να αμυνθεί βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπό της, ενώ ο δράστης και αυτόχειρας φαίνεται να την κυνήγησε για να την «αποτελειώσει» στο παιδικό δωμάτιο, μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους.

Την ίδια ώρα, απαρηγόρητος είναι ο πατέρας της 39χρονης, ο οποίος δηλώνει ότι προσπαθεί να αντέξει για τα εγγόνια του.

«Έχασα την κοπελάρα μου. Σε όλη μου τη ζωή έτρεχα και τους βοηθούσα να μην τους λείψει τίποτα. Μόνο αγάπη είχε αυτό το σπίτι εδώ πέρα.

Πώς με φαρμάκωσε έτσι αυτός; Θέλω να το ξεπεράσω να αντέξω για τα εγγόνια μου. Δεν θέλω να τους λείψει τίποτα.

Μας χάλασε το καλύτερο σπίτι. Την κόρη μου την αγκάλιαζε όλος ο κόσμος… Πώς σε άφησα και έφυγες από τα χέρια μου βρε κοπέλα μου; Δεν τους έλειπε τίποτα, τι σκεπτικό είχε και έκανε αυτό το κακό στην κόρη μου;» είπε συντετριμμένος μιλώντας στο Star.

Σε ερώτημα αν του είχε πει η 39χρονη ότι κάτι συνέβαινε στον γάμο της τόνισε ότι: «είχαν προβλήματα, αλλά η κόρη μου ήταν φιλότιμη και την κατάφερνε και τα ξεχνούσε την επόμενη ημέρα. Άλλες μέρες ήταν καλά, άλλες τσακώνονταν, ερχόταν εδώ με παράπονα».

«Μας κατέστρεψε αυτός, μας έκλεισε το σπίτι μας. Δεν θα χαμογελάσουμε ξανά. Σκότωσε την κόρη μου μπροστά στο παιδάκι της. Πάλι καλά που γλίτωσε το παιδί» πρόσθεσε συντετριμμένος ο πατέρας της 39χρονης.

 «Θα αντέξω για τα εγγόνια μου, αλλιώς η ζωή μου θα έσβηνε»

«Θα αντέξω για τα εγγόνια μου. Αλλιώς η ζωή μου θα έσβηνε. Δε πρόκειται να λείψει τίποτα από τα εγγονάκια μου. Έχουν έναν παππού λεβέντη και μια γιαγιά, κι έναν θείο που γίνεται θυσία για τα ανίψια του» συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Η κόρη μου δεν έφευγε μακριά του. Την αγρίευε, τη φοβέριζε “άμα φύγεις θα σε σκοτώσω”. Δε μας τα έλεγε όλα. Η κόρη μου τα κατάπινε, δεν τα έλεγε στον πατέρα της» κατέληξε.

Είδα το παιδί μες στα αίματα, λέει ο πατέρας του συζυγοκτόνου

Ο πατέρας του 36χρονου συζυγοκτόνου ήταν εκείνος που βρήκε τον γιο και τη νύφη του νεκρούς και τον 8χρονο εγγονό του, μες στα αίματα δίπλα στη νεκρή μητέρα του.

«Έκοβα ξύλα λίγο πιο κάτω από το σπίτι τους. Μου τηλεφώνησε η σύζυγός μου και μου είπε να πάω στο σπίτι να δω αν είναι καλά γιατί τους τηλεφωνούσε η συμπεθέρα από τις 08:00 το πρωί και δεν απαντούσαν. Εγώ της είπα ότι είχα δει το αυτοκίνητο και ότι μάλλον θα κοιμόντουσαν, πού να φανταστώ. Μετά με πήρε η συμπεθέρα και μου ξαναείπε να πάω. Έφτασα στο σπίτι, άρχισα να φωνάζω, να χτυπάω τα παράθυρα και δεν απαντούσε κανένας. Μου “μπήκαν ψύλλοι στ’ αφτιά”. Φώναξα ένα παιδί που του είχε φτιάξει τα κουφώματα για να μου ανοίξει την πόρτα. Μπήκα μέσα και είδα ό,τι είδα», είπε ο πατέρας του 36χρονου μιλώντας στο Star.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.