ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Νόμιζα ότι η κόρη μου κακοποιείται» ήταν τα πρώτα λόγια του φερόμενου ως δράστη

Αυτή την ώρα, κατάθεση δίνουν τόσο ο φερόμενος ως δράστης και πεθερός του θύματος, όσο και ο γιος του

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Νόμιζα ότι η κόρη μου κακοποιείται» ήταν τα πρώτα λόγια του φερόμενου ως δράστη

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την υπόθεση δολοφονίας ενός άνδρα, γιατρού στο επάγγελμα και πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, από τα χέρια του πεθερού του, στην Αγία Βαρβάρα, το το βράδυ του Σαββάτου 24/02.

Το θύμα βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένο με καραμπίνα, στην αυλή του σπιτιού του.

Πριν από τους πυροβολισμούς, φέρεται να είχε προηγηθεί τσακωμός μεταξύ των δύο ανδρών, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αυτή την ώρα, κατάθεση δίνουν τόσο ο φερόμενος ως δράστης και πεθερός του θύματος, όσο και ο γιος του, ο οποίος είναι αστυνομικός και κάλεσε τις αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας στην ασφάλεια της ΕΛ.ΑΣ για το τραγικό περιστατικό, ο πεθερός υποστήριξε πως «νόμιζα ότι η κόρη μου δεν περνούσε καλά και πως κακοποιείται», σύμφωνα με πληροφορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.