Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Απολογείται σήμερα ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας

Ζητούσε από τους αστυνομικούς να τον βοηθήσουν να… πέσει στα μαλακά

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Απολογείται σήμερα ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας

Ο κατηγορούμενος για την 4απλη δολοφονία της οικογένειας Κλότσι στην Ανδραβίδα, έπειτα από την προθεσμία που έλαβε χθες, αναμένεται να περάσει σε λίγες ώρες την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας προκειμένου να απολογηθεί.

Μέχρι αυτή την στιγμή πληροφορίες θέλουν τον 61χρονο να έχει περιγράψει στις Αρχές τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε τόσο τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι όσο και την 37χρονη σύζυγο του Μαρία, ενώ σε ερωτήσεις σχετικά με τα δυο παιδιά τους 2,5 και 1,5 ετών αποφεύγει να δώσει την οποιαδήποτε απάντηση, κάτι που μπορεί να κάνει και στην σημερινή του απολογία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Σπύρο Ανδριόπουλο, ο 61χρονος πέρα από τους δυο γονείς δεν θυμάται τον τρόπο με τον οποίο αφαίρεσε τις δυο παιδικές ψυχές, λες και η μνήμη του έχει διαγράψει κάποια κομμάτια του φονικού.

Γι’ αυτό δεν αποκλείεται, αν στην απολογία του αποφύγει να αναφερθεί στον θάνατο των δυο παιδιών, να ζητηθεί αναπαράσταση του εγκλήματος και μάλιστα στο χώρο που τέλεσε τις φρικαλέες πράξεις του.

Από την άλλη οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται ιδιαίτερα μετά και την ανεύρεση του όπλου των 9mm που χρησιμοποιήθηκε από τον 61χρονο και βρέθηκε σε πολυκατοικία που φαίνεται να φιλοξενήθηκε στην Πάτρα το βράδυ του μακελειού. Σύμφωνα με όσα είχαν αναφερθεί το Σάββατο, υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν συγκεκριμένο άτομο να βοήθησε τον 61χρονο όχι στο φονικό αλλά στην προσπάθεια του να αποφύγει την σύλληψη.

Το άτομο αυτό αν βρεθεί πως γνώριζε για την 4απλη δολοφονία στην Ανδραβίδα τότε δεν θα αργήσει να κατηγορηθεί για υπόθαλψη εγκληματία. Από την άλλη όμως υπάρχει πιθανότητα ο 61χρονος να μην του ανέφερε τίποτα για τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Ζητούσε από τους αστυνομικούς να τον βοηθήσουν να… πέσει στα μαλακά

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται πληροφορίες για το θράσος και τον κυνισμό του μακελάρη. Αρχικά, ενοχλήθηκε που οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 15.000 ευρώ στο σπίτι του.

«Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε σε εμβρόντητο αξιωματικό. Η έγνοιά του ήταν τα λεφτά. Ακολούθησε η δεύτερη πρόκληση. Απευθυνόμενος στον ίδιο αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά».

Σύμφωνα με το χρονικό του στυγερού εγκλήματος ο 61χρονος μετέβη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, σε σπίτι ιδιοκτησίας του στην Ανδραβίδα , που ενοικίαζε σε ζευγάρι αλλοδαπών, οι οποίοι διέμεναν με τα τρία ανήλικα παιδιά τους και με τη χρήση πυροβόλου όπλου, τραυμάτισε θανάσιμα τον 32χρονο πατέρα, την 37χρονη σύζυγό του. Παράλληλα προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο, με απόφραξη των αεροφόρων οδών, στα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας ενάμιση και δυόμιση ετών, αντίστοιχα.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης πυροβόλησε το ζευγάρι στο κρεβάτι την στιγμή που κοιμόταν.

Ο 61χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε το μαξιλάρι ως σιγαστήρα για να μην ακουστεί ο θόρυβος, ενώ τον σύζυγό της τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος μετέφερε τις σορούς των δύο ενήλικων θυμάτων και τις τοποθέτησε σε τρέιλερ ιδιοκτησίας του, που ήταν σταθμευμένο σε αποθήκη του, που εφάπτεται, στο σπίτι που ενοικίαζε το ζευγάρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, ο δράστης είχε εναποθέσει δίπλα από το τρέιλερ, επάνω σε κλινοσκεπάσματα, τη σορό του δυόμιση ετών παιδιού των θυμάτων, ενώ η σορός του ενάμιση ετών αγοριού, εντοπίστηκε από τον 12χρονο γιο της 37χρονης, στο εσωτερικό του σπιτιού, την στιγμή που επέστρεφε σε αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.